FOMO + VERSIONER AF VOKSENLIVET

SPANKING, VENTEPOSITION & TIRSDAG MORGEN

Hey loves!

Morgenen i kvindekollektivet startede stille og roligt. Like always. Te, kaffe og morgenmad, efterfulgt af en kort afprøvning af en læder pisk (den part er så ny, haha). De andre ladies er taget i skole, og imens sidder jeg derhjemme i køkkenet og venter på at min seng bliver leveret til adressen! Det er vildt spændende. Farvel til den kolde luftmadras, som jeg har sovet på siden indflytningen.

Vores vaskemaskine og diverse andre ting i lejligheden virker stadig ikke, så en af mine veninder har tilbudt mig at få vasket tøj hjemme hos hende senere i dag. Mega sødt.

Angående pisken. Min ene roomie har en del sexlegetøj, og i morges, da jeg sad og spiste morgenmad, besluttede vi os for at se, om pisken var blid eller hård. Helt normalt jo, haha! Jeg rækker hånden frem, men tænker mig hurtigt om igen, da jeg kunne forudse, at det nok var et ret smertefuldt sted. I stedet rejste jeg mig op fra bænken. Pisken blev svunget, men heldigvis for mig var den rimelig harmløs! Haha. Jeg elsker allerede at bo sammen med de her to tosse-tøser. Vi er et ret godt match. 😉

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOMO + VERSIONER AF VOKSENLIVET