MARMOR NEGLE & MATCHENDE COVER

FOMO + VERSIONER AF VOKSENLIVET

Hey loves.

Tidligere i dag satte jeg mig ned i fem minutter og tænkte over noget. Jeg tænkte på, at jeg nok snart skulle øve mig i at slappe af. Jeg er glad for mit liv, og hvordan jeg lever det, så det må vel betyde, at jeg har fuldstændig styr på mit eget virvar. Af og til er det bare meget (læs: fucking-pisse) svært, at blande en god cocktail med både arbejde, træning, universitet (eksamen og lektier), sociale medier og kampagner, vin og fest, det sociale liv, samt ens vigtige mig-tid. Jeg prøver ihærdigt at huske alle ingredienserne… Kunsten er bare, at man ikke må dømme sig selv dagen efter en fest, hvor man ligger med (moralske)tømmermænd. Det kan jeg lige så godt gemme til en familiejulefrokost, hvor de ældre slægtninge hundrede procent vil gøre det for mig, haha. Vi kender godt alle sammen rutinen. Bordet bliver dækket. Maden kommer ind. Familiefesten begynder. Stille og uundgåeligt ruller spørgsmålene frem over dugen, og man skal pludselig stå til regnskab for alle de lektier man ikke får lavet og læst, pengene man ikke burde bruge på tøj og de umodne tiltag og beslutninger, der er sket siden sidste familiefest.
”Selv tak for opdateringen, og lad mig så spise min frikadelle”. 🙂


Derudover skal man vænne sig til at drikke lige så meget rødvin som de voksne, som man jo skal forestille at være en del af nu, selvom man egentlig mest er til den billige Moscato fra Netto.
Dog falder voksenrollen hurtigt til jorden, når du begynder at tale i plenum om, at du ikke længere har en kæreste, ikke har overskuddet til at læse det supplerende litteratur i pensum, samt ikke kan finde ud af at koge ris ‘al dente’. Hm…

For at nævne vores (mine veninder og jeg) nye lejlighed, går det stille fremad. Jeg fik min dyne afleveret i går, og i morgen får jeg endelig min seng! Lejligheden flyder stadig med tomme øldåser og gamle pizzabakker fra indflytningen, men det er der nu også en vis charme over, haha. Diverse ting, såsom vaskemaskinen, virker stadig ikke. Status er derfor, at jeg har omtrent ét par rene sokker tilbage. Jeg bliver en lykkelig kvinde når alt i lejligheden spiller! Og forhåbentlig er det snart.

Har I også nogle gange svært ved at håndtere FOMO?
Begrebet betyder at man har en angst for at gå glip af noget, eller er bange for ikke at kunne nå det hele. Jeg døjer ofte selv med det. Min kalender er ofte fyldt til randen, og jeg har ofte flere aftaler og gøremål på en enkelt dag. Sommetider stresser det mig, men for det meste føler jeg mig bare produktiv og målorienteret. På den anden side ved jeg godt, at jeg skal blive bedre til at vælge fra og sige ”nej”. Det er en hårfin balance.
Hver dag er en ny chance for at leve livet anderledes, eller på en lidt bedre måde end dagen i går. Jeg bliver gradvist bedre til at leve, men det er den sværeste kunst i livet, hvilket gør det til et livsprojekt.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARMOR NEGLE & MATCHENDE COVER