FLYTTE-KAO$, EKSAMEN & DECEMBER

MARMOR NEGLE & MATCHENDE COVER

Hey loves.

Jeg er kommet ind i en periode, hvor jeg anser mine negle som værende en slags ‘accessory’. Jeg har fået lavet shellac- og semilac negle tre gange indtil videre, og jeg har været utrolig glad for det alle gangene. Det bedste ved at få lavet negle er, at neglene altid er on fleek, samt at lakken ikke skaller af, som normal neglelak let har tendens til at gøre. Noget andet der også er ret sjovt ved at få lavet negle; få dem til at matche enten dit mobilcover eller et outfit.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLYTTE-KAO$, EKSAMEN & DECEMBER