GALLAPREMIERE PÅ GYSERFILMEN ''FINALE''

FLYTTE-KAO$, EKSAMEN & DECEMBER

Hey loves!
Long time no see.

Forkølelsen har taget over, jeg ligger i fosterstilling på min oppustelige luftmadras, og er lidt forarget over, at betaling af Strepsils er en form for økonomisk voldtægt. Jeg mener, 60-70 kroner for hostebolcher? Hvor blev studierabatten af Føtex?

Som I ved, og formodentlig har fulgt med i på min Instagram-story, flyttede jeg ind i den nye lejlighed d. 4 december. Jeg er også i fuld gang med eksamen, så der er nok at se til. Det hele er lidt (læs: meget) presset, men efter omstændighederne håber jeg bare at det hele går, og at jeg kommer helskindet ind i det nye år, der venter lige rundt om hjørnet.

De sidste måneder har budt på mange forandringer… Derfor har jeg haft brug for at værne om mig selv. Jeg har fokuseret meget på mit studie og på at være blandt mennesker der gør mig glad. Dette har så resulteret i manglende tid og overskud til mit lille hjertebarn: min blog. Jeg regner med at få samlet de løse ender i slutningen af januar, og derefter satser jeg på at kunne strukturerer mit liv således, at der er plads til alt det jeg elsker. Også bloggen. Men i den seneste tid har jeg haft brug for at hele. Finde mig selv. Være mig selv i mit menneskelige jeg, og ikke fokusere på at leve igennem de sociale medier. Vi skal huske, at vi blot er mennesker.

Status på lejligheden er lige nu, at vores vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine ikke fungere. Det er noget med et kabel eller en sikring (hvad ved jeg). Vores dørtelefon virker heller ikke, hvilket også er lidt problematisk, nu når vi afventer besøg fra en vicevært. Mit værelse ligner BTW et opbevaringsrum, som har brug for en kærlig hånd (I får før og efter billeder på et tidspunkt). Flyttekasser. Beskidt tøj. Kaos. Den vaskemaskine skal bare fungere snarest (!!!), så jeg kan få vasket, og derefter få lagt tøjet ind i skabene.
Som tidligere nævnt i indlægget, sover jeg på en luftmadras. Det er egentlig ganske fint, så længe det er i en begrænset periode. Sengen min mor har købt til mig i indflytningsgave/julegave, ankommer d. 11 december – så længe kan jeg godt vente. Og ja, jeg føler mig meget privilegeret og taknemmelig. Tak til den bedste mor i verden.

I dag var min plan at mødes med min studiegruppe på amager, men eftersom viceværten kommer mellem kl. 07-14, har jeg fået min gruppe til at komme herhjem, trods lejligheden ligner en rodebutik. Jeg har desuden lidt dårlig samvittighed over, ikke at nå alt det jeg gerne vil, såsom træning og at ses med mine venner og veninder, og selvfølgelig finde mere tid til mine sociale medier. Efter omstændighederne må det være som det er…

I det mindste er det december; hyggens tid. Min mor, så sød som hun er, har lavet en pakkekalender til mig, samt købt en masse lyskæder til mit værelse. Det søder hele situationen. Jeg kan kun komme rigtigt i gang med at komme på plads, når sengen ankommer om fem dage, og når jeg får alle mine ting fra Bornholm til København; det sker godt nok kun efter jul. Derudover skal jeg have købt gardiner, hylder, tæppe, sengeskuffer, lampe osv. osv. Der er nok hængepartier, som skal ordnes! Jeg kan allerede mærke, at min konto græder, haha.

Til sidst vil jeg gerne uddele en speciel tak til dem af jer, som har ønsket mig tillykke med lejligheden. Det betyder meget. Jeg bor her med to veninder, hvilket er skønt! Jeg sætter stor pris på samhørigheden.
Selvom det var i oktober at min ekskæreste og jeg gik fra hinanden, føles det stadig underligt at være alene hjemme. Det føles også stadig underligt at falde i søvn alene. Det er vildt hvor vane-afhængig man selv og ting bliver igennem tiden. Nå, nu må jeg smutte igen! Min studiegruppe er lige på trapperne. Jeg ønsker jer alle en super dejlig fredag.

– T <3

2 kommentarer

  • Jeg har vredet foden om, og pimper iprener – synes godt lige, der kunne komme et tilskud, når man laver sådan et stunt i julemåneden 😛

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GALLAPREMIERE PÅ GYSERFILMEN ''FINALE''