KAREN BY SIMONSEN

GALLAPREMIERE PÅ GYSERFILMEN ”FINALE”

Hey loves!

I søndags var jeg til den bedst udførte gallapremiere nogensinde. Det eneste jeg kunne sætte fingeren på var, at vi fik vand i stedet for sodavand, hvilket jo er en minimal ting at være tøsesur over, haha. Jeg havde en af mine gode veninder med som plus-one, og vi var mildest talt begge forbavsede over, hvor gennemført aftenen var. Først skulle vi have taget et par billeder på den røde løber. Hvorefter vi fik os noget af en overraskelse! Næste stop var en horror-labyrint, med det ene gys efter det andet! Scenarierne fra labyrinten var taget ud af den danske gyserfilm ”Finale”, som vi var på vej ind for at se. Jeg skreg omtrent tyve gange, og det var det FEDESTE!
Det var virkelig en gyserfilm med et højt ambitionsniveau, samt gode skuespillere. På vej hjem fra Cinemateket, som er en del af Det Danske Filminstitut, havde jeg virkelig paranoia (så ved man at gyseren har gjort sit job!!!). Jeg skal i hvert fald aldrig arbejde på en tankstation. Bum.

– T <3

Læs også indlægget: ”Den ultimative gyserfilms-guide”

2 kommentarer

 • Muianne

  Det lyder som en skræmmende fed oplevelse! Så er du da også nødt til at opleve horror-labyrinten i sit fulde omfang ved at smutte en tur til Fyn til oktober og besøge Haunted Park. De stod bag kulisser, sminke, kostumer og skræmmere i labyrinten – et fantastisk sted 🙂
  http://www.hauntedpark.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Kære Marianne! Tak for tippet! Det vil jeg da klart undersøge! 🙂
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAREN BY SIMONSEN