JA, JEG ER BLEVET SINGLE

KAREN BY SIMONSEN

Hey loves!

På denne dejlige fredag vil jeg lige prædike kort om noget fedt tøj fra Karen By Simonsen.

Lige da jeg fik dette sæt hjem, og fik prøvet det på, var jeg næsten sikker på at mit outfit juleaften var i hus. Indtil videre er der i hvert fald ikke dukket et bedre alternativ op! Så skal jeg bare finde min nissehue frem fra gemmerne, og så er jeg ellers klar til d. 24 december, familie og mad i mange mængder og lange baner!

Find de forskellige styles HER.

Trøjen har jeg brugt mange gange allerede. Den er så fin til særlige anledninger, men kan også benyttes til hverdag og cafébesøg. På billederne drikker jeg varm chokolade med flødeskum. Nu, i dette øjeblik, er jeg på vej til Bornholm. Mine forældre har lavet et menukort til mig, hvor der står forkælelse til både forret, hovedret og dessert, hvilket betyder, at jeg skal hjem og føle mig som en lille prinsesse – og DÉT glæder jeg mig til!
Mine fredagsplaner er derfor at spise god mad, efterfulgt af chokolade-tapas til Disney Sjov (til jer der ikke ved hvad chokolade-tapas er; Google ‘Anthon Berg guldæske’, og så er det bare frem med klør fem).

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JA, JEG ER BLEVET SINGLE