BOOKISH WEEKEND

EFTERÅRSFERIENS LYKKETRÆF

Hey loves!
Jeg er super spændt. Bornholm er lige rundt om hjørnet, og ligeså er min familie og deres varme sind, som bare venter på at berige mig med knus, kram og hjemmelavet mad (indsæt tilfreds smiley, haha) – præcis som da man var hjemmeboende i den trygge hule. Der er ingen tvivl om at det at flytte hjemmefra er et spændende og nyt kapitel i ens liv, men jeg savner sgu oftere og oftere at bo derhjemme – mest af alt fordi mit liv og min hverdag lige for tiden leger kluddermor med mig. Der sker en masse ting, jeg føler mig konstant forvirret og afklaret, samt glad og trist – og så alt sammen på samme tid… Men, det er heldigvis helt okay at være forvirret på et højere plan, som vores holdundervisere siger på universitetet, da dette betyder at man har fået en anden forståelse og viden af noget man engang troede at man vidste. Denne ‘højere forvirring’ kan både ske på studiet og i livet generelt, hvilket er tilfældet hos mig, men jeg husker mig selv på, at jeg skal acceptere hvad jeg ikke kan ændre.

Anyway… Jeg rejser til ønskeøen på søndag og bliver der hele efterårsferien. Jeg har brug for afkobling fra bylivet, afslapning, frisk luft, min families kærlighed, fred og ro, og en pause fra det vilde uni-liv, som basically går ud på to ting; læsning og druk! Haha.

På Bornholm skal min smagsløg motioneres, og jeg skal spise mig glad og rund i lækker mad i store mængder lavet med kærlighed. Det ender sikkert med at jeg må trille til København.

Det er 2 måneder siden at jeg sidst så min mor, og dobbelt så lang tid siden at jeg så min far sidst. Faktisk glæder jeg mig som et lille barn til juleaften. Min familie er det vigtigste i mit liv, så at være adskilt fra dem er svært, og går for det meste ud over min stakkels telefonregning, haha.

Hvad skal I lave i efterårsferien?

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOOKISH WEEKEND