GALLAPREMIERE I IMPERIAL

BOOKISH WEEKEND

Hey loves!

Min weekend har budt på alt for meget læsning, tynde vægge der har resulteret i højlydt nabo-sex, minus på overskudskontoen og et emotionelt had til DSB, fordi de har frarøvet mig mine rugbrødspenge (små uforudsete beløb gør altså en stor forskel når man er studerende!!).
Nå, nok om det. Weekenden har også budt på god mad – hvilket jo kan redde enhver dårlig situation.
I fredags lavede jeg risotto for første gang med en veninde. Det smagte ekstraordinært godt, men vi havde lavet for meget. Faktisk var der nok til at brødføde en hel indskolingsklasse. I lørdags spiste jeg pizza og drak cocktails med en anden god veninde på Miklagaard på Nørrebro. Virkelig hyggeligt sted, med et udvalg af noget jeg vil betegne som nymoderniserede pizzaer.

I dag, søndag, er jeg blevet færdig med læsningen til mandag og tirsdag, og jeg er sågar begyndt på læsningen til torsdag og fredag. Hvor mon den produktivitet og motivation er kommet fra? Ja, i hvert fald ikke fra træningscenteret, må jeg ærligt erkende, haha. Af denne årsag beder jeg til Gud om, at læsning i nærmeste fremtid vil forbrænde kalorier. Det havde været en stor hjælp, specielt fordi jeg i går på vej hjem, måtte overgive mig til min søde tand og købe to store plader Marabou chokolade. Men okay, hvad kan man gøre, når man er et sidespor, og chokoladen er på afveje. Skæbnen. Well, jeg havde også omsorgssvigtet mig selv, hvis jeg ikke havde handlet på mine late night cravings.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GALLAPREMIERE I IMPERIAL