TRAVL TIRSDAG: EKSKLUSIV FORPREMIERE & EVENT

DE 6 FEDESTE EFTERÅRS-ITEMS PÅ BUDGET

Hey loves!
I dag skal jeg til forelæsning. Vi har hele tiden en masse at læse, og derudover har jeg en masse ting at se til i ”fritiden” (hvis man altså har fritid på uni, haha). I weekenden har jeg været ude og lave en masse sjove ting, samt funderet over efterårets rasen; vejret er jo gået helt amokko på det seneste!
Natten til onsdag blev jeg angrebet af en vild vind der voldtog mit hår og så blev jeg forresten også gennemblødt på vej til S-toget. Jeg ærgrede mig over ikke at have min knald gule regnjakke på i det moment. Den er sgu herlig! Måske skulle jeg også investere i et rødt halstørklæde? Så havde jeg lignet Bamse fra Bamses Billedbog. Eller måske hvis jeg fik nogle røde leggins? Jeg har på det sidste opført mig lidt som en kylling, så hvorfor ikke bare iklæde sig Kyllings uniform. Hm, spøg til side!

Når, det skulle ikke handle om mig.
Nu til de 6 FEDESTE efterårs-items på budget, som jeg i hvertfald gerne ville eje!


1. HER                                                           2. HER


1. HER                                                                         2. HER


1. HER


1. HER

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRAVL TIRSDAG: EKSKLUSIV FORPREMIERE & EVENT