SECOND HAND: MINE HIDTIL FEDESTE FUND

TRAVL TIRSDAG: EKSKLUSIV FORPREMIERE & EVENT

Hey loves!

Lige pt. lever jeg livet på en galopbane. Eller, sådan føles det i hvert fald, når fuldtidsstudiet skal kombineres med arbejde, blog, samt socialt samvær i fritiden. For en uge siden, blev jeg tilbudt et par billetter til den eksklusive forpremiere på ‘A Simple Favor’, i Dagmar Biograf. Jeg inviterede en af mine gode veninder med ind for at se filmen, og den overraskede positivt! Filmen var i hvert fald underholdende og spændende – og heldigvis for det! Tidligere i dag har jeg nemlig været til undervisning, og sommetider er ens hjerne most æblegrød efter en sådan mængde ny viden.

Udover forpremieren, var vi også til et fint event med Mascha Vang. Der var nuttede cupcakes med frosting og glimmer på, samt lækre drinks – hvilket jeg har brug for lige for tiden (altså alkohol). Livet er svært nogen gange, og det mærker jeg i dette øjeblik. Jeg er rigtig ked af det, fortvivlet og sårbar, men jeg prøver at holde hovedet højt og tårerne inde og fokusere på alt det gode. Men jeg må indrømme at det er svært at holde tårekanalerne lukkede, når nu min indre vejrudsigt har lovet regn, regn, regn, og mulighed for oversvømmelse…
MEN IGEN – that’s life, og hvis livet ikke udfordre os fra tid til anden, ville vi aldrig blive stærkere.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SECOND HAND: MINE HIDTIL FEDESTE FUND