SÅDAN OVERLEVER DU RUSTUREN

SECOND HAND: MINE HIDTIL FEDESTE FUND

Hey loves!

Har I nogensinde fundet guld i en genbrug? Det har jeg været heldig at gøre – og så til nogle sølle håndører! To af mine fedeste fund er en blazer til 40 kr. og en jakke til 99 kr., og både blazeren og jakken galoperede hurtigt ind i mit hjerte. Begge items er desuden fundet i genbrugsbutikker på Bornholm. Jeg har en form for sjette sans i second hand butikker (tror jeg). Så snart min ene fod stryger over dørtærskelen indtil sådanne butikker, fanges mit blik øjeblikkeligt af de stykker tøj, som jeg så ender med at købe. Det er vildt nok, haha.


Jakken her har som sagt kostet 99 kr. i en genbrugsbutik. Det er et mærke der hedder ‘Olsen’, og en jakke som denne koster normalt ca. 800-1000 kr. Jeg rev nærmest jakken ned fra tøjstativet, før andre i butikken fik øje på den guldmine jeg havde set mig varm på. Mwuahahha – følelsen ramte mig – det var et fedt fund! Også selvom jeg ikke kendte mærket eller noget, det var udelukkende materialet der fangede mig. Jakken var omtrent tre størrelser for stor til mig, men jeg tøvede ikke med at smide den på disken og betale. Selvom den er stor og sidder lidt poset på mig, elsker jeg den med hud og hår – så meget man nu kan elske et stykke tøj vel og mærke…

Jeg synes det er utrolig fascinerende at tænke på, hvem der mon har gået rundt med denne jakke før mig. Var det mon en ung eller ældre kvinde? Måske var det en mand med passion for skinnende og feminint tøj? Måske var det en hadegave der aldrig er blevet brugt, som nu har fået nyt liv hos mig… Spændende tænkning, men det finder vi nok aldrig ud af.


Så kom min anden favorit! En beige blazer.
Den lå på en hylde til kun 40 kr… Ja tak!
Ugen inden jeg fandt blazeren her, havde jeg kigget på en anden vildt fed blazer på nettet til 1.500 kr… Alt for dyrt, men kæft den var smuk. Tilfældigvis lignede de to blazere hinanden, bortset fra knappernes farve og størrelse – men hvad kan en sytråd og en knappeæske ikke fikse?! Jeg købte blazeren og fik den lavet lidt om i mormors systue. Min mormor og jeg har syet sammen mange gange. Vi hyggede os specielt med det, da jeg var lille. Og! Bonusinfo: min mor, så sød som hun er, har købt nål og en masse tråd, samt knapper til mig, så jeg nu er udrustet til selv at lave mine genbrugsfund om! Det bliver nice! (Tak mutti).

Nedenfor kan I se før og efter billeder af blazeren. Personligt synes jeg at resultatet har gjort underværker!!!

Hvad er det fedeste fund I har gjort?

– T <3

FØR:

EFTER: 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN OVERLEVER DU RUSTUREN