MINE TANKER FØR STUDIESTART

SÅDAN OVERLEVER DU RUSTUREN

Hey loves!

I går kom jeg hjem fra rusturen. I dag er jeg træt og super uoplagt. De sidste tre dage har lært mig meget. Jeg har lært, at man ikke skal prutte i sin sovepose, at panerede tyretestikler ser yderst kvalmende ud, at shots med kanel er en rigtig dårlig idé, og at alt det medbragte tøj helst skal være varmt. Jeg har også lært, at man ikke skal kravle under køjesengene i en beskidt sovesal. Til gengæld fik vi velsmagende og god mad alle dagene! Nybagte boller, røræg, asiatisk, pastasalat, indisk, varm leverpostej med champignon og løg, æggekage, samt chili sin carne. JA tak! Vi lavede selvfølgelig også en masse sjove lege (de olympiske lege for at være mere præcis!).
Vejret var dog ikke med os, men skidt pyt. Vi har haft den bedste rustur med høkerbajer, høj musik, shots, grin og bræk. Det har været legendarisk, og jeg er så lykkelig over at være taget med.

Selvfølgelig er det ikke alle, der er lige begejstrede for at tanken om at skulle overnattet et nyt sted, sammen med en masse nye mennesker. Det er da også en smule skræmmende – men det er ofte når man træder over sin egen comfortzone, at de positive overraskelser melder deres ankomst. Rusturen er en veloplagt mulighed til at lære dine nye studiekammerater bedre at kende, selvom det kan være nervepirrende. Det er okay at være nervøs og bekymret. Forvent at der er en masse fest og alkohol, men føl dig aldrig presset til noget! Husk at stå ved dig selv og dine holdninger. Dernæst er det vigtigt at man deltager aktivt i løjerne. Vigtigst for, om rusturen bliver en vellykket succes for dig eller ej, er dit bidrag og din indstilling til det fælles. Tag også selv initiativ til at tale med dine nye medstuderende. En anden vigtig ting er mobilens placering; læg den i lommen. Du bør være tilstede, der hvor du er, og ikke i et elektronisk rum. Og ellers skal man bare nyde turen! Spring ud i nye eventyr, tag ja-hatten og en varm jakke på. Bekymringer om det ukendte er spildt energi.

Det er også okay at blive hjemme, hvis man mener, at rusturen ikke kan bidrage med noget positivt til studietiden. Der er ingen skam i at følge sin mavefornemmelse! Der var også mange fra mit studie, som ikke tog med, eller som tog hjem før tid.
Gør hvad der er rigtigt for DIG.
Ha’ det dejligt! Og husk – det er ofte, hvad vi selv gør det til.

– T <3


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE TANKER FØR STUDIESTART