FASHION FALL FAVORITES

ITALIENSK ROMANTIK I KØBENHAVN

Hey loves!

I fredags havde min kæreste og jeg en af de bedste aftener nogensinde. Vi har godt nok haft mange efterhånden, på de næsten 3 år vi har været sammen, men denne middag var noget særligt. Vi spiste italiensk på Ristorante Italiano/ Gastronomia Italiana, drak cocktails og god vin, delte kys ud til hinanden, havde lange samtaler om alt og ingenting, og så nød vi godt af lækker soufflé dessert sidst på aftenen. Det plejer at være Sebastian der tager initiativet til at vi skal ud og spise, og det er for det meste ham der er sød at invitere mig ud. I fredags var det omvendt. Jeg havde inviteret Sebastian ud, og sagt i invitationen, at han måtte vælge restaurant. Det var en af de bedste aftener, på trods af at vi havde haft en af de større konflikter/skænderier tidligere på dagen. Grunden til at jeg nævner det her er, at I, mine kære læsere, også skal huske på, at det er okay, ikke at leve i et glansbillede hele tiden (for det er utopi – et urealiserbart ideal). Det er okay at være menneske. Det er okay at udtrykke sig. Det er okay at sige sin ærlige mening, og det er okay at begå fejl. Ingen og intet er perfekt og ufejlbarligt – husk det. Solskin efter regn. ♡ Vores aften kulminerede da der pludselig kom live musik, og for at det ikke skal være løgn, fik vi også en lille ”privat” forestilling. Der blev sunget ‘Can’t help falling in love’ med Elvis Presley. Det var virkelig romantisk. Ligesom på film. ♡

– T <3

♡ ILY

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASHION FALL FAVORITES