SÅDAN SÅ MIN INTROUGE UD

FASHION FALL FAVORITES

Hey loves!

September har meldt sin ankomst, hvilket betyder at sommergarderoben skal udskiftes med varmt og behageligt tøj. I den anledning har jeg en rabatkode i ærmet til jer, og nogle flotte items!

munch15 = 15% discount

 

TURTLE NECK STRIPED TOP: HER


Denne bluse fik jeg hjem i en str. XS. Den er ret stor i størrelsen, så jeg vil anbefale jer alle at købe den hjem i en mindre størrelse, end den i normalt bruger. Jeg er normalt en str. S, men passer denne i XS (selvom den er lidt stor til mig, passer den vældig fint).

 

SHORT FAUX FUR JACKET: HER

Denne jakke fås både i sort og lilla, men jeg valgte den sorte, da min kæreste mindede mig om, at det nok er letterede og smartes at have en jakke der kan gå til alt slags tøj. Han har ret! Jeg er virkelig glad for jakken allerede. Den kommer jeg til at bruge meget denne vinter! Jakken er en str. S og passer perfekt. Bestil derfor jakken hjem i jeres vante størrelser.
Ps. It’s so Fluffy I’m Gonna DIE!!!!

 

SLIP SHOULDER TIE WAIST SHIRT: HER

POINTY CAT EYE SUNGLASSES: HER

Denne trøje var jeg lidt skeptisk omkring, men den har bevist sig brugbar! Fås også i et hav af farver. Sagen her er også en str. XS, og passer lige præcis til mig. Som sagt er jeg normalt en str. S, og den tror jeg egentlig også havde passet mig i denne model.

 

SHOULDER CUT OUT TOP: HER


Til sidst har vi denne enkle top. Jeg har haft den på til min venindes fødselsdag, samt til en romantisk date-night med min kæreste. Toppen kan, efter min mening, bruges til nærmest alle occasions. Meget praktisk at have! Den jeg fik hjem er i en str. XS. Størrelsen er meget lille, men passer mig liiige. Jeg vil anbefale at købe denne top hjem i jeres vante størrelser – dvs. jeg nok skulle have haft den hjem i en str. S.

God efterårs- og vinter shopping!
I kan se hele Na-kd’s sortiment HER.

– T <3

 

2 kommentarer

 • thea

  Hvor er dine lækre “shine” bukser fra? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hej! De er fra Vero Moda – de er 1,5 år gamle, men mon ikke man stadig kan finde dem et sted! <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN SÅ MIN INTROUGE UD