11 RANDOM FACTS OM MIG

SÅDAN SÅ MIN INTROUGE UD

Hey loves!

I mandags plantede jeg for første gang fødderne på mit nye uddannelsessted. Jeg har aldrig været på et universitet før, så at blive præsenteret og introduceret for både dets mennesker og skikke har været utrolig spændende.

Dag 1:

Kl. 08.00 startede mandagen. Jeg havde aftalt at mødes med to kommende medstuderende på Nørreport. Ingen af os kendte hinanden, men vi fik alligevel en rigtig hyggelig tur hen til universitetet.
Kl. 09.00 fik vi en varm velkomst og en præsentation af bacheloruddannelsen, samt af vores tutorer. Herefter blev mine medstuderende og jeg inddelt i “familier”. Vi sad i forelæsningssalen og blev råbt op med navn, alt efter hvilken “familie-farve” vi skulle være en del af. Jeg er nu en del af blå familie.
Kl. 10.30 var der familiehygge. Vi lavede navnerunde og svarede på forskellige sjove spørgsmål, for at løsne op og lære hinanden bedre at kende. Vi fik også en lille og hurtigt rundvisning på instituttet.
Kl. 12.00 spiste vi frokost med vores familier og en vennefamilie. Alle farver har en ”venne-farve”, og derfor havde vi også en vennefamilie. Blå og lilla.
Kl. 13.00 var der fællesleg og derefter skattejagt.
Kl. 16 sluttede den officielle dag, men over halvdelen blev og hyggede og grillede, trods styrtende regn! Det var en kanon mandag!
Kl. 20.30 ankom en træt Thea til hjemmefronten.

Dag 2: 

Kl. 08.30 startede dagen ud med at lære (læs: prøve på at lære…) de mange platforme at kende.
Kl. 09.30 havde vi vores første prøve-forelæsning, efterfulgt af en kort pause. Indtil videre kan jeg ret godt lide at være til forelæsninger.
Kl. 11.30 blev vi inddelt i hold og skulle prøve kræfter med holdundervisning. Det var som om at være tilbage i gymnasiets klasselokaler, bare med en anderledes form for undervisning.
Kl. 13.00 meldte frokostpausen sin ankomst, og jeg spiste min delikate rugbrødsmad med ost.
Kl. 13.30 skulle familierne dyste mod hinanden i forskellige discipliner. Det var super sjovt!
Kl. 16.00 smuttede jeg hjemad.

Dag 3:

Kl. 09.00 startede dagen hårdt ud med endnu en forelæsning. Selvom jeg ikke ved en fløjtende skid om noget på universitetet endnu, føler jeg mig alligevel en smule klog, når jeg sidder der i forelæsningssalen med min computer foran mig. Haha.
Kl. 11.00 fik alle holdende endnu en introduktion til den akademiske holdundervisning.
Kl. 12.30 spiste vi frokost med familierne.
Kl. 13.30 var der nogle præsentationer, hvor fagforenings- og A-kasse introducerede hvad de kan og hvorfor det bedst muligt kan betale sig for studerende at melde sig ind.
Kl. 14.30 sagde vi alle på gensyn og jeg tog S-toget til Nørreport, og metro videre til Islands Brygge. Jeg nåede lige at få en 40 minutters lur, samt lidt mad, hvorefter jeg igen skulle på benene og videre til ‘bykravl‘ i indre København.
Kl. 17.00 mødtes alle nye bachelorstuderende, og vores tutorer, ved Vor Frue Kirke.
Der var en masse kasser fyldt med øl, vand og sodavand, stablet ovenpå hinanden.
Vi blev endnu engang delt op i grupper. Og endnu engang fik jeg en skøn gruppe! Det der med gruppeopdeling er pisse smart. På den måde lære man hurtigt mange nye personer at kende.
Kl. 17.30 havde mit hold og jeg lavet et kampråb, og dernæst fik vi stukket en ølkasse i håndfladerne. Hvis I, mine kære læsere, kender mig godt nok, så ved I, at jeg er typen der HADER øl. Efter kun tre dage erfarede jeg dog hurtigt, at én af de essentielle ting ved universitetet, er øl, og sådan er dét bare…
Vi var på omkring syv poster, der bød på forskellige spil og udfordringer. Min yndlingspost, der appellerede direkte til mit fjollede væsen, var tampon-posten. To tamponer i kæften og så skulle der ellers bælles øl! Det har I set, hvis I følger med på min Instagram story. Haha! (Jeg snød dog lidt og drak både øl og cola, hihi). 
Kl. 21.00 var vi færdige på posterne og jeg kværnede tre cheeseburgere fra McD på et splitsekund.
Kl. 21.30 sluttede aftenen af på Hornsleth, hvor vi hyggede, dansede og drak endnu mere. Når det så er sagt, kan jeg ikke anbefale Hornsleth. Lokalerne var fede nok, men musikken var dårligere end til en børnefødselsdag. Faktisk havde klassikeren ‘Hits For Kids 2000’ gjort underværker for klubben. Det eneste de spillede var smagløst dak-tramp-ikke-syng-med-sange. Slet ikke noget for en skrigefugl som jeg.
Kl. 01.30 havde jeg fået nok af musikken og valgte at gå hen imod metrostationen, hånd i hånd med min skønne Google Maps.

Dag 4:

Kl. 10.00 mødtes jeg med blå familie til familiebrunch. De fleste havde tømmermænd, men som altid havde jeg det super godt.
Kl. 12.45 havde vi endnu en forelæsning, denne gang om universitet og akademia.
Kl. 14.30 var der oplæg fra flere af instituttets fagudvalg og frivillige.
Kl. 15.30 sluttede dagen, og jeg drog hjemad for at skifte tøj.
Kl. 17.30 tog jeg så af sted til fødselsdag, for at fejre min gode veninde. Sushi, drinks og godt selskab. På daværende tidspunkt var jeg bare godt smadret, og man er vel altid lidt små-uoplagt når man er træt efter lange dage med mange nye indtryk.
Kl. 22.45 var jeg hjemme igen, og så snart nattøjet kom på, gik jeg ud som et lys.

Dag 5:

Kl. 09.00 begyndte dagen hårdt ud med nye hold til det traditionsrige uddannelsespolitiske spil. Det var ganske sjovt at kombinere politik med en ryst-sammen-leg. Det eneste der ikke spillede var at min stemme valgte at forsvinde, da en uønsket forkølelse langsomt havde sneget sig ind på mig.
Kl. 14.00 var dagen officielt slut, og vi kunne alle tage hjem og hvile os før det igen, igen, igen gik løs om aftenen.
Kl. 15.00 var jeg hjemme på Islands Brygge. Jeg fandt tøj frem, spiste to portioner pasta og tomatsovs med min kæreste og fik en velfortjent lur.
Kl. 17.15 tog jeg igen af sted med metroen.
Kl. 17.50 var jeg på universitetet. Vi trak nationaliteter og skulle derefter finde vores flag og sidde til bords der hvor flaget lå. Jeg trak Tyskland. Vi fik forret, hovedret og dessert, og det hele smagte ganske udemærket! Senere på aftenen fik jeg det værre og værre. Til sidst måtte jeg indse, at jeg nok havde scoret mig en tarvelig forkølelse, og derfor tog jeg hjem.
Kl. 22.50 lå jeg i min seng og faldt i hurtigt i søvn.

Dag 6:

Kl. 13.15 vågnede jeg. Holy shit… Søvnen havde vidst nok trængt sig på. Jeg vågnede veludhvilet, men havde det utrolig dårligt. Heldigvis var det lørdag og jeg havde fået taget min vagt på arbejdet. Jeg lå med hovedpine, svedeture, slem hoste, snot i hele ansigtet og en utilfreds mave. Min kæreste var så sød at handle te og morgenbrød ind (morgenbrød = en kæmpe snasket kanelsnegel… Let’s be real).
Kl. 15.00 så vi film og fik det bedste ud af dagen, på trods af sygdom. Jeg drak omkring tyve kopper kamillete med honning, samt frisk ingefær og citron.
Kl. 18.10 faldt jeg i søvn.
Kl. 20.00 vækkede min kæreste mig. Han havde lavet dejlig aftensmad til mig, med en masse chili og hvidløg.
Kl. 22 faldt jeg igen i søvn. Jeg sov nærmest hele lørdagen væk. Haha.

Dag 7: 

Kl. 09.30 begyndte søndagen.
Egentlig er der ikke så meget at skrive hertil. Jeg læste lektier, ringede rundt til mine forældre, og så film med min kæreste. En ganske stille og rolig dag.

Det var så min introuge på universitetet! Jeg er fuldstændig proppet med nye indtryk.
Nye mennesker, nyt sted og ny viden.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 RANDOM FACTS OM MIG