MINE TANKER FØR STUDIESTART

11 RANDOM FACTS OM MIG

Hey loves!

1. Jeg skal altid bøvse, når jeg træner højre side af min mave. Virkelig akavet og upraktisk.

2. Jeg nyser af solen og skarpt lys.
3. Jeg er optimist og ser altid glasset som halvt fyldt, men når det gælder strøm på telefonen er batteriet altid halvt tomt…
4. Jeg har engang vasket hænder i et langt urinal, som jeg troede var en håndvask. Don’t ask for details….
5. Engang tissede jeg på en offentlig græsplæne på højlys dag.
6. Jeg har det med at give alt og alle kælenavne. Gerne flere hvis muligheden byder sig!
7. Jeg nævner aldrig, at jeg blogger eller er på Instagram, til folk der ikke kender mig.
8. Jeg er alt for ærlig, og må ud med alt jeg har på hjerte. Både godt og skidt!
9. Da jeg var mindre, brugte jeg alle mine penge på LPS (Littlest Pet Shop legetøj). Jeg havde omkring 280 Pet Shop individer i min samling, og kunne alle navnene ud og ind. Jeg havde sågar en lille bog hvor deres livret, fødselsdag, yndlingsfarve osv. stod i. Man kan godt sige, at jeg altid har været en smule detaljeorienteret. xD
10. Der er 12 rejsemål, som jeg lige pt. gerne vil opleve: Paris, Sardinien, New Zealand, Budapest, Mauritius, Rom, Kazakhstan, Slovenien, Bahamas, Norge, Sydafrika og Japan. Når det er sagt, vil jeg gerne opleve alle afkroge af hele verden, så der er mange flere destinationer jeg skal se!
11. Jeg ringer til begge mine forældre 4-7 gange om ugen. Min telefonregning er ikke just glad, haha! Jeg kan bare ikke lade være. Når de er så langt væk, må jeg bare høre deres stemmer så ofte som muligt.

– T <3

2 kommentarer

 • Jeg er også sygt lysoverfølsom – det kommer virkelig på et splitsekundt, når jeg vender mig mod solen 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hey! Ej hvor sjovt! Helt det samme oplever jeg! 😀 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE TANKER FØR STUDIESTART