THE PERFECT SWIMSUIT

SUMMER HAIR & THOUGHTS

Hey loves!

Da mine udgroninger til sidst var ret voldsomme og synlige, var en tur med saks og farve tiltrængt! Min dygtige frisør, Helen Lucca, tryllede med mine lokker i omkring 4 timer. Den sidste halvanden time kom Sebastian og hyggede med os i salonen. Der blev købt pizza, og jeg kan love jer for at der blev spist op! Tiden fløj af sted.
Hvad synes I? Pyntede en opfriskning ikke meget godt?

FØR:

EFTER:

Hver gang jeg ser før og efter billeder som disse, hvad enten om det er hår, negle, vipper, hud, makeup eller tøj, så går der nogle tanker igennem hovedet på mig; ALLE kan ligne en million. ALLE! Der skal så lidt til en stor forvandling. Det er noget man bør huske, før eller hvis man sammenligner sig selv med andre. Det vigtigste er, at vi er glade for os selv, som dem vi er; uden makeup og andre lavede ting. Det er så vigtigt at hvile i sit naturlige selv, og det bliver jeg bedre og bedre til, som tiden går.

Det kan godt være at mine billeder på de sociale medier signalerer at jeg altid går i en masse flot tøj og har sat hår, men i virkeligheden er det meget varierede. Jeg elsker at klæde mig pænt på og være ’’overdressed’’, men samtidig elsker jeg også at gå i netto iført joggingtøj, morgen-knold og ingen makeup. Derudover går jeg nærmest altid i totalt afslappet tøj derhjemme på Bornholm.

Det jeg prøver at komme frem til er, at man sagtens kan gå op i udseendemæssige “forvandlinger” som frisør, tøj og makeup osv. – så længe man bevarer et sundt og kærligt selvbillede af den man er uden.

Vi er alle unikke, smukke og vores helt egen form for perfekt!

Ha’ det dejligt, og husk at livet ofte er hvad vi selv gør det til.

Kæmpe knus!!!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT SWIMSUIT