OPTURS UGE

OUR ICELANDIC EXPERIENCE IN PICTURES ♡

Hey loves!

Jeg er hjemme i Danmark igen. Island var magisk og noget af et fortryllende eventyr. Min mor og jeg oplevede en masse (!!!) gode og fantastiske ting. Vulkaner, lava-marker, Geysir (geotermisk område), gletsjer-lagune, Den Blå Lagune, græssende får og islandske heste,  utallige vandfald, søpapegøjer, delfiner, Hallgrimskirken og andre seværdigheder i centrum af Reykjavik by. Faktisk så vi nærmest hele Sydisland. Landskabet ændre sig hele tiden, og jeg kan ikke drage paralleller til noget andet sted i verden, som jeg har besøgt. Island er unikt. Vidste I f.eks. at Sydisland er det bedste sted i hele verden, hvis man vil se grænsen mellem de euroasiatiske og amerikanske tektoniske plader? Min mor og jeg besøgte Þingvellir, som måske nok er det historisk mest kendte sted i Island. Dette skyldes at pladerne fjerner sig fra hinanden med omkring ca. 2 cm hvert år. Faktisk blev Þingvellir registreret på UNESCO’s verdensarvsliste i 2004, hvilket vil sige at stedet er en del af verdens mest særprægede naturperler. Den Blå Lagune er også et af verdens 25 vidundere. Som I kan høre er Islands natur ikke for sjov! Hvis I ikke allerede har Island på jeres bucket-list, vil jeg anbefale jer at skrive destinationen på!

Her kommer vores fotoalbum fra drømmerejsen.

– T <3


P.s.
I de kommende indlæg skal jeg nok fortælle og informere jer om stederne, navnene og hvordan oplevelserne hver især har været. Der kommer også flere billeder.
Kæmpe kys og tak fordi I læste/kiggede med!
Og… Tak til min elskede mor for en uforglemmelig og SUPER skøn rejse!!! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPTURS UGE