WE ARE GOING TO.... ICELAND! ♡

OPTURS UGE

Hey loves!

Sidste uge var en ren fornøjelse! Selvfølgelig havde jeg også små nedture, men jeg lever efter at vægte de positive ting højest, og lade dem fylde, frem for det negative.

I onsdags inviterede min kæreste på Sticks’n’Sushi, som fejring af at jeg er kommet ind på mit studie. Jeg har aldrig smagt så god sushi før! Jeg anbefaler jer alle at bestille crispy ebi ruller. Vi bestilte sushi a lá to runder, samt gode drinks til maden. Det er de kæreste-momenter, hvor man bare sidder og nyder hinanden uden forstyrrelser, som jeg elsker utrolig højt. Om det er på restaurant eller ved køkkenbordet over en hjemmelavet pasta og kødsovs. Jeg er kæmpe fan.

Tro det eller ej, men vi tog sørme også ud om torsdagen! Vi spiste thai; panang karry selvfølgelig. Dér sad vi så i skyggen på livlige Østerbrogade, i læ for den bagende sol. Tænk engang at jeg fik to af mine livretter på en og samme uge! Og så i selskab med ham den søde. Så er man priviligeret.

Dernæst har jeg tøsehygget med film og bland selv slik, sammen med en veninde. Vi så “Evigt solskin i et pletfrit sind”. Filmen er enorm underlig, men symbolikken er fed nok.

Om fredagen, efter arbejde og træning, mødtes jeg med en anden veninde på Islands Brygge. Vi gik hen til Teglholmen, aftenbadede og drak en flaske kold moscato hvidvin. Vandet var varmt som i en pool, hvilket gjorde det hele til en lun sommer-fornøjelse! På vejen hjem kom klodsmajoren op i mig, og jeg smadrede min venstre fod direkte ind i en kæmpe sten. Min fuckfinger-tå (midtertåen) begyndte at bløde voldsomt. Den dag scorede jeg mig en så små løs negl, en lille flænge i tåen og en hudafskrabning. Efter lidt hulken tog jeg mig sammen og min veninde og jeg tog på bar og fik os nogle cocktails.

Lørdag og søndag gik også med arbejde, pakning af kufferterne til Island, og de sidste forberedelser til turen er kommet på plads. Jeg har også fået nyt tøj hjem, som jeg glæder mig til at vise jer på Instagram.

I dag, mandag, er dagen før afrejse til Island. I aften kommer min mor til København. Vi skal spise noget hurtigt aftensmad og hygge os sammen, før hendes overnatning på hotel. Jeg glæder mig umådelig meget! Ligeså gør hun. Det bliver en fantastisk rejse.

I morges var jeg til lægen. Det var heldigt at jeg kunne få en akut tid, da jeg rejser i morgen. Jeg har fået smerter i min lilletå, som nok stammer fra sammenstødet med stenen. Lægen sagde at smerterne ville fortage sig med tiden.
Jeg håber at smerterne går væk inden afrejse eller formindsker sig, men uanset hvad får min mor og jeg en helt igennem magisk rejse!

Nu skal min kæreste og jeg hygge os, før jeg rejser ud på nye eventyr. Køkkenet dufter af pandekager og om lidt er vores tænder brune af Nutella.
Dét er hvad jeg vil kalde en opturs uge!

I må have det godt så længe!
Tak fordi I læser med.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WE ARE GOING TO.... ICELAND! ♡