GRØN 2018

WE ARE GOING TO…. ICELAND! ♡

Hey loves!

Så er afsløringen ude. Min mor og jeg rejser til Island om præcis en uge! DRØMMEREJSEN venter altså lige rundt om hjørnet.
Rejsen er, som tidligere nævnt på bloggen, min mors fødselsdagsgave. Jeg sagde fra starten af, at det ikke skulle koste hende en rød reje. Dog insisterede min søde mor på at betale flybilletterne samt mad og drikke m.m. dernede.
Island skulle være en magisk destination, og intet i verden skulle kunne sammenlignes med Islands måde, at få folk til at føle sig tryllebundet på. Dernæst skal det siges, at Island er et lidt pricey sted at rejse hen, i hvert fald hvis man booker udflugter med guider. Vi skal være på Island i en lille uges tid, og jeg har booket nogle smukke ture og oplevelser til os. Rejsen har nok rundt regnet kostet det samme som en lille tur til Thailand, men der skulle ikke spares på oplevelser eller noget andet. Det er en helt speciel rejse, og hvorfor tage et sted hen, hvis man ikke udforsker og ser sig lidt omkring. Vi skal dase i den Blå Lagune, se vilde naturfænomener som varmekilder ved Geysir og vandfaldet Gullfoss, opleve et vulkankrater på tæt hold og en masse andre ting, som jeg vil skrive om når vi er kommet hjem igen.
Tænk engang. Jeg har altid drømt om at tage min mor med ud i verden, og nu sker det!
Bare et eksempel på at drømme sagtens kan gøres til virkelighed, hvis man vil det nok.

”Det giver mig styrke, at tage ansvar for mit liv og for, at jeg udlever mine drømme.” – En sætning jeg skrev i DETTE indlæg, om hvordan man får ting til at ske.

Min mor og jeg glæder os i hvert fald til vores første mor-og-datter-rejse!!!! Faktisk, så kan vi slet ikke vente. Det er så urealistisk og utroligt, at det er svært at forstå… ♡

– T <3

 

2 kommentarer

 • Laura

  God tur – kunne også vildt godt tænke mig at se Island!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hej Laura! Tusind tak! Det kan jeg godt forstå! Jeg skal nok dele en masse billeder og info omkring det på bloggen, når jeg kommer hjem. Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRØN 2018