KOKOSNØDDER & KALKGRAV

GRØN 2018

Hey loves!

Kan vi ikke godt tillade os at skrue et par grader ned? Det danske vejr har jo fået solstik. Sommeren har aldrig været varmere, jeg har aldrig lugtet så meget af sved, og min pande samler hver dag på løbende perler. Vores deodoranter er virkelig sat på prøve i tider som disse! På den anden side nyder jeg hvert sekund af sommerens hedebølge.

I søndags var jeg til Grøn Koncert for første gang. Kæmpe succes! Jeg var sammen med mine gode venner, vi drak øl og drinks, spiste burgere, dansede og hørte en helvedes masse god musik!

Vi fik et samarbejdspartner-armbånd senere på dagen, hvilket betød at vi fik lov til at gå med bag scenen, når der blev spillet musik. Vi stod blandt andet og så dygtige Lukas Graham spille foran det store publikum. Derefter nød vi lidt flere øl og fandt så et lift, der skulle køre os tilbage til indre By.
Aftenen kulminerede til afterparty, for danse-mus og solisterne fra koncerten. Alle var glade, der blev fejret fødselsdag for Mads fra Phlake, og vi fik forklaringen og symbolikken fortalt bag “Mælk” tatoveringen (I ved hvad jeg taler om, hvis I så Suspekt på scenen). Mælken symboliserede simpelthen en af medlemmerne, da han fik amning til 5 års alderen. xD

Alt i alt en meget vellykket dag og aften!
Var I med til koncerten?

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOKOSNØDDER & KALKGRAV