SABBATÅR: SKAL DU PLANLÆGGE EVENTYRET SELV, ELLER REJSE MED ET REJSEBUREAU?

HÅR I RØVEN & FOR SMÅ SKO

Hey loves!

Hvis I er sarte sjæle, så duk jer. I dag vil jeg nemlig gerne skrive om kropsbehåring, kønsbehåring, og en episode på stranden forleden dag. Jeg har allerede skrevet et indlæg der hedder ”HAR DU HÅR PÅ TISSEKONEN?”, som handler om usikkerhed, pubertet og nysgerrighed. I dette indlæg vil jeg skrive om hår i røven og om at gå i for små sko.

Forleden dag var jeg på stranden med min kæreste, og som mange andre kærestepar, smører vi også hinanden ind i solcreme.
Først går jeg i gang med at påføre Sebastian faktor 30, derefter er det min tur. Jeg ligger mig på maven, hvorefter Sebastian først smøre solcreme på ryggen af mig, derefter tager han benene og til sidst røven, som altid lige får lidt ekstra kærlighed i form af en hurtigt massage, hihi (det kender I vidst godt til, hvis jeres kærester også er behjælpelige med solcremen!).
Da han nåede op til min røv, opdager han pludselig, at jeg nok havde glemt en omgang intimbarbering før vores strandbesøg.
Der kom hurtigt en sjov kommentar, jeg ikke lige havde ventet: Skat, du skal nok til at barbere dine røvhår, de stikker ud af dine badebukser. Jeg var flad af grin! Det er vores kæreste-humor i en nøddeskal!

Personligt går jeg ikke meget op i altid at være nybarberet. Nogen gange har jeg lyst til at være det, andre gange ikke. Jeg ser intet galt i at gå rundt med hår på benene, under armene, på tismis eller for den sags skyld i røven. Kropsbehåring er jo det mest almindelige i verden for både kvinder og mænd, om vi vil det eller ej.

I dagens Danmark bliver man nemt hjernevasket af sociale medier, de mange tekniske opfindelser som barbermaskiner, samt reklamerne der fortæller os hvordan lækre shavede ben bør se ud. Vi får konstant at vide, at der kun er én måde, der er den rigtige – hvilket jo er løgn. Det er en smagssag, som er individuel fra person til person. Din måde vil altid være den rette for dig, og det skal du huske på i alle livets aspekter.

For nogle dage siden faldt jeg over et billede på Instagram. Det var af en piges tanline. Første øjekast så jeg kun en flot og brun farve, som hende her pigen havde fået sig. Derefter læste jeg kommentarerne, som faktisk havde udviklet sig til en debat om kønsbehåring. Grunden til dette var, at man åbenbart kunne se nogle hår på billedet, fordi pigen ikke havde shavet. Det var ubehageligt at læse, hvor mange der egentlig havde et problem med noget helt naturligt. At blive oprørt over hår? Sikke en udvikling.

Jeg er bange for at dette er konsekvenserne, de sociale medier rammer os med. At alt skal være ”perfekt poleret”. Jeg er selv meget på Instagram og går op i at mine billeder er flotte og at min feed ser nogenlunde ud. Men jeg håber for alt i verden ikke, at jeg er med til at bidrage til et perfektionistisk glansbillede. Selvfølgelig kan jeg ikke hundrede procent undgå det, men jeg bestræber mig altid på at være mig selv, skrive privat og personligt, samt at være ærlig i alt jeg gør. Hvis I både følger med på min IG og her på bloggen, ved I nok godt, hvad jeg mener. På IG er det jo altid en smule overfladisk, idet billeder taler for sig selv. Bloggen er anderledes. Det er her på domænet at jeg har et frirum til mange af mine tunge tanker, lykkelig stunder og ømheder.

Faktisk har jeg ingen holdning til hårfjerning overhovedet. Folk kan gøre lige hvad der passer dem! Og det skal du og jeg også gøre. Kropsbehåring er hverken pinligt eller ulækkert. Jeg mener, at dem der har behovet for at kommentere nedlandende omkring andres hår på kødkanonen, går i for små sko.

Det er i allerhøjeste grad ”skønheds”-industriens hjernevask, der har gjort kvinders kropsbehåring ufeminint og skamfuldt.
Det er virkelig ærgerligt.

Rock pelsen hvis du har lyst, eller barber det af!
Du er heldigvis din egen herre.

God tirsdag!

– T <3

2 kommentarer

 • Laura

  Preach!! Så enig. Jeg ved, hvilket opslag du taler om, for jeg blev – som dig – også vildt forarget over den måde, folk gik amok i kommentarerne på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hej Laura,
   Rart at jeg ikke er den eneste! Dog var det vidst 50/50 i den debat. Halvdelen var forarget over tismis-hår, og den anden halvdel var forarget over de andres forargelse! xD Helt tosset.
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SABBATÅR: SKAL DU PLANLÆGGE EVENTYRET SELV, ELLER REJSE MED ET REJSEBUREAU?