6 TING JEG SKAL LAVE I SOMMERFERIEN 2018

WHAT I WORE THIS WEEK

Hey loves!

Jeg har sommerferie, og det er utrolig rart. Dermed ikke sagt, at jeg har slappet fuldstændig af. Jeg har været ude og lave en masse ting, så som at ses med venner og veninder, pleje mit og Sebastians parforhold, og så har vi været til et par fødselsdage.
Nok om det. I dag har jeg så lavet en samlet oversigt, hvor jeg viser jer de looks, som jeg har gået rundt med den seneste uges tid.

FLUID TRENCHHER

Super lækker sag, der skal bruges til de kølige sommeraftener. Frakken er dejlig blød, men alligevel ikke for varm. Jeg bestilte dette item i str. 36 (small), og den passer mig super godt. OG så er jeg vild med farven (!!!).

TIE WAIST CHECKERED BLAZER: HER

Jeg har fået denne sag hjem i en str. 36, svarende til en small, men den er en smule for stor til mig. Jeg er normalt en str. small, så hvis I også er det, vil jeg anbefale at bestille den hjem i en XSmall. Blazeren er som sagt lidt stor i størrelsen, men er super chick og behagelig!

V-NECK TIE WAIST BLOUSEHER

Lige da jeg så denne fine bluse, vidste jeg næsten, at jeg måtte eje den. Min primære tanke var at bruge den til juletiden. Den har sådan en behagelig og mild grøn farve, der minder mig om december. På trods af juleånden der opstod i mig, har jeg også valgt at bruge den her i sommertiden. Dansk sommer er lidt “Båb båb båb båb båb, ik?”, som Benny fra The Julekalender ville have sagt det. I Danmark ved man aldrig om vejret holder, og om man kan forvente skyfri eller overskyet himmel. Derfor er en langærmet trøje OGSÅ relevant i sommermånederne. Trøjen er en str. 36, og passer perfekt. Den skal sidde en smule løst, men det kan jeg egentlig godt lide.

BANDEAU TOP BELTED JUMPSUIT: HER

Den her jumpsuit er også en str. 36, og passer mig rigtig godt. Den er luftig og sidder ikke for stramt. Dog skal jeg hive op i overdelen et par gange, men det kan jeg såmænd kun takke mine små bryster for… xD
Da jeg havde dragten på sidste gang, fik jeg vitterligt tre komplimenter på under syv minutter; og så ved højlys dag! Ikke noget jeg just er vant til.

Husk at shopping tæller som cardio piger! 😉

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 TING JEG SKAL LAVE I SOMMERFERIEN 2018