MINIMALISTISK & STILET PYJAMAS-LOOK-A-LIKE

A DAY AT THE BEACH WITH HIM

Hey loves!

Sommer og sol går hånd i hånd med saltvand, strand og smil.
Dagen startede ud med at min kærlighed og jeg tog i Fakta, og handlede vindruer, somersby, kiks og wienerbrød. Godterne kom ned i stofposerne, hvorefter metroen førte os til Amager Strand. Det var min første strandtur i København. Vandet var dejligt og stranden var fyldt med farvede håndklæder. Vi slog os ned og parkerede vores egne håndklæder i det varme sand.
I fire timer nød vi hinanden. Kyssede. Badede. Talte. Fjollede. Var i nuet.
Det var en skøn dag på stranden, og vi skal helt sikkert snart af sted igen!
Husker du og din kæreste (hvis du har sådan en) at pleje jeres parforhold? Husker I at tage ud i naturen? Gå en tur? Give hinanden en massage til fredagsfilmen? Husker I at klaske hinanden blidt i røven når der laves aftensmad? Husker du at give din partner et bare-fordi-kys? Husker du at spørger ind? Tælle til ti i vanskelige situationer? Husker I begge at give plads og pusterum? Det er alle de små ting i hverdagen, som gør den store forskel for kærligheden, og for jer som par.

Jeg håber at I alle har haft en rar og blid dag. Det er ofte hvad vi selv gør det til, så hvorfor ikke gøre det til noget godt.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINIMALISTISK & STILET PYJAMAS-LOOK-A-LIKE