MIN MORS FINE & GAMLE ULDKJOLE

PERFEKT Ø-BESØG

Hey loves!

Jeg er lige kommet hjem fra nogle skønne dage på Bornholm, som jeg har nydt sammen med min familie.
Det har været fem dage i roens og fredens tegn.

Telefonen har for det meste ligget indendørs, langt væk fra hyggen. Ellers har den haft få opture fra jakkelommen, hvor den har set sollys og taget et par billeder af naturen. Det er også derfor jeg ikke har været super aktiv på mine Instagram-stories og på mine andre medier.

For mig er det enormt vigtigt, at jeg holder pauser fra de sociale medier og sommetider lader min telefon blive hjemme, når jeg selv tager ud. Vores telefoner har ofte mere magt end hvad godt er, og dét prøver jeg at have fokus på. Det har været meget givende, bare at være i nuet. Tag f.eks. i torsdags. Min mor og jeg tog på en heldags strandudflugt. Vi pakkede hele molevitten, nød solen, badede i havet og spiste frokost i frisk luft, mens vi sad på det bløde sand. Dagen var perfekt, og vi nød det begge fuldt ud. Jeg havde lagt min telefon derhjemme, trods de smukke billeder jeg kunne have fået ned på kamerarullen. Nogen gange skal fantastiske stunder bare huskes og deles med dem, som man er sammen med i øjeblikket. Min mor er fri som en fugl, og derfor har hun næsten aldrig telefonen med sig. Hun inspirerer mig meget – blandt andet til at løsrive mig lidt mere fra den digitale verden.

Telefonerne i dag er smarte. Opdateringer. Beskeder. Opkald. Mails. Medier. Kamera.
Vores liv er bare mere end en skærm med ridset panserglas, og det skal vi huske hinanden på. Verden er foran vores næsetip, og ikke nede i telefonen. Jeg har ofte tænkt på alle de dating apps der er derude. Singlerne går med låste blikke ned i mobilskærmen, med krampende tommelfingre og swiper til højre og venstre. Hvad nu hvis de gik lige forbi deres udkårende, men overså den eneste ene, fordi telefonens magt aldrig mættes?
Anyway… Pas på med at leve livet udelukkende gennem en død ting (som en telefon).
Livet er meget smukkere direkte. Nu og her.

– T <3

 

I kan også læse om min stress-historie lige HER, som handler om vejen tilbage til sundheden og til mig selv.
Dernæst har jeg skrevet et indlæg om at sige ”hej-hej” til de sociale medier, som kan læses HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN MORS FINE & GAMLE ULDKJOLE