KÆRESTEHYGGE, FÆLLES FRIDAGE & EN PINLIG TUR I LOUIS VUITTON

MIN MORS FINE & GAMLE ULDKJOLE

Hey loves!

Lige nu er jeg på skønne Bornholm, og jeg NYDER det!

Sidst jeg var på øen hev min søde mor den fineste uldkjole ud af hendes skab. Jeg blev straks forelsket og iklædte mig kjolen med det samme, trods det varme vejr. Det var en sjov følelse. Den passede mig, og tanken om at min mor havde haft den på, til hendes 30 års fødselsdag, rørte mig. Der er intet bedre end at ‘arve’ tøj fra ens familie, når de vokser fra det. Det er en familiær følelse man går rundt med, når man har tøjet på. Det er lidt som om at man ikke er foruden dem, selvom de er langt væk. Hm, måske lyder det lidt underligt, men sådan har jeg det altså! Haha.

Har I spurgt jeres familiemedlemmer, eller måske veninder og venner, om de har noget tøj der ikke passer dem mere? Måske I kunne bytte? Eller få forærende? Det er en fed måde at få nyt tøj i sit klædeskab. Nogen gange er det helt gratis, som med denne lækre uldkjole! Den skal jeg i hvert fald gå mere med fremover!

Tip er hermed givet videre.
Ha’ en dejlig dag folkens!

– T <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRESTEHYGGE, FÆLLES FRIDAGE & EN PINLIG TUR I LOUIS VUITTON