SPRING UD I DET BLÅ

KÆRESTEHYGGE, FÆLLES FRIDAGE & EN PINLIG TUR I LOUIS VUITTON

Hey loves!

Hele fredagen, og det meste af lørdagen, har været fyldt med dejlige stunder. Der er virkelig blevet hygget igennem!
Normalt arbejder vi forskudt. Sebastians vagtplan er så fjern fra min, hvilket resulterer i, at vi sjældent har hele dage sammen. Et eksempel kunne være at min dag starter kl. 04, og så er jeg hjemme igen fra job kl. 13.30, hvor min kærestes arbejdsdag hedder kl. 12-23. På sådan nogle dage misser man hinanden ret meget – også selvom man bor sammen.


Find jakken HER.

Fredagen gik med shopping på strøget, durum-spisning og sodavands-nydning. Min kæreste skulle forbi Louis Vuitton, da han skulle have sine initialer skrevet ind i hans pung.
Han har allerede fået initialerne i den gode gamle duffle bag, men der skulle også lidt tryk i pengepungen. Ventetiden i LV var væsentligt kortere end ventet. Det overraskede os begge, specielt fordi butikken var fyldt med velhavende kinesere, der hamstrede fra hylderne, som om de handlede mælk og tilbuds bearnaisesovs i Netto.

Anyways!

Pungen blev afleveret til ekspedienten, og trykkeriet gik i gang. I mellemtiden slog tanken mig.
Måske skulle jeg også få mine initialer i min taske? Ja! God idé Thea!

Min kæreste bakkede mig op og syntes også at tasken skulle have et lille og fint særpræg i form af mine forbogstaver. På den måde kan man også genkende sin taske eller pung, hvis man en dag skulle have brug for det. Den flinke ekspedient kom hen til os med pungen, og viste det flotte resultat, hvorefter jeg spurgte om min taske kunne få samme “behandling”, bare med mine egne initialer.
Hans svar var “selvfølgelig”, men det der efterfølgende fulgte med hans svar, var lidt angstprovokerende for mig som kvinde, haha.
Han bad mig nemlig tømme min taske, da skriften ellers kunne blive skæv.

FUCK MAN!!

Hvad vi kvinder har i vores tasker, og hvorfor, kan der skrives bøger om. For hvad har vi IKKE i vores tasker? Ja, spørg mig ikke. I mit tilfælde har jeg det hele. Jeg er altid forberedt – selv på en invasion af rumvæsner.
Jeg havde selv sat det i gang, så jeg måtte bare bide i det sure æble og stikke begge hænder ned i min taske, og tømme al mit lort ud på disken. Pinlighedens røde kinder ramte mig som en blid lussing lige i fjæset. Hvorfor havde jeg ikke ryddet op i den uendelige dimension af krøllede kvitteringer? Udover kvitteringer der afslørede min forkærlighed til havregryn, rugbrød og chokolade, lå der løse trusseindlæg (ubrugte naturligvis), to læbepomader, regnslag, oplader, power-bank, pudder fra Nilens Jord, brilleetui, et kondom, madklemmer, en fin bind-holder-æske” med leopard-look, småmønter, pas, mine to pengebøger, og mere kan jeg ikke huske. Der lå nu et bjerg af mine personlige genstande midt på det ellers fine, ryddelige bord. Efter fem minuttet kom der en anden ekspedient og hjalp mig med at skjule mine menneskeligheder.

“Vil du ikke have en pose til dine ting?”

Mig: “Jo, meget gerne!”

Hurtigere end man kan liste en sniger-prut af under dynen, puttede jeg trusseindlæg og alt mit andet gejl ned i posen.
Derefter fik jeg min taske igen, og jeg elsker detaljen! Det var de fem minutters flovhed værd.

Så gik vi ud af butikken og købte en durum, samt kiggede på duer, som gik og dakkede med deres hoveder. Kæmpe romantisk eftermiddag – og dét mener jeg! Durum-dates er noget herligt noget!!! I love it.
Dagen sluttede vi af med en god træning i Fitness World.

Lørdagen startede ud med at pakke til Bornholm. Derefter tog jeg på arbejde. Min kæreste og hans far gjorde hovedrent i mellemtiden, så da jeg kom hjem skinnede hele lejligheden! Mega wauw. Jeg havde lige tid til at skifte tøj, hvorefter vi kørte direkte til fødselsdag. Møg hyggeligt, god mad, mange drinks, glade børn og god stemning. Alt i alt en skøn aften! Det trak også ud til kl. 02…. xD

I dag, søndag, har jeg også været på arbejde, og igen var der ikke meget tid efter de næste planer skulle indfries.
Min kæreste og jeg nåede at se det sidste afsnit af Paradise hotel, (ja, vi var bagud, haha!), hvorefter han fulgte mig til bornholmer bussen.

Nu er jeg på vej over havet til min elskede ø, og jeg glæder mig enormt meget til at se min familie igen!

Tak fordi du læste med, og se nu at få en rar søndag aften. Alt er midlertidigt, så nyd det du har, eller glæd dig over at noget nyt snart begynder.

Kæmpe knus fra mig til dig!

– T <3

2 kommentarer

 • Sikke en skøn havefest – jeg arbejder også aftenvagt tre aftener om ugen, og vi har oveni en del planer hver for sig, så vi værdsætter også de fælles fristunder herhjemme (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Det var en dejlig aften og location, ja! Man skal have fritid for sig selv, men samtidig også fritid sammen med sin partner. Det kan være svært at finde tiden af og til, men når tiden er der til fælles hygge, er det også guld værd og alle tiders!

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING UD I DET BLÅ