NETVÆRKSMIDDAG // BASSO + GOODIEBAG

SPRING UD I DET BLÅ

Hey loves!

Blå er en himmelsk farve, og derfor vil jeg gå mere med den i fremtiden, da farven for mig symboliserer det frie liv. Det vilde hav. De bløde penselstrøg på himlen. De yndefulde og dansende bølger. Blå er bare rar.

Kjolen er fra NA-KD, og kan findes lige HER. NA-KD har så meget lækkert sommertøj lige nu, at man burde afholde sig selv fra at shoppe på deres hjemmeside! Det kan hurtigt blive en farlig leg – så er du advaret. 😉

– T <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NETVÆRKSMIDDAG // BASSO + GOODIEBAG