NETVÆRKSMIDDAG // BASSO + GOODIEBAG

SPRING UD I DET BLÅ

Hey loves!

Blå er en himmelsk farve, og derfor vil jeg gå mere med den i fremtiden, da farven for mig symboliserer det frie liv. Det vilde hav. De bløde penselstrøg på himlen. De yndefulde og dansende bølger. Blå er bare rar.

Kjolen er fra NA-KD, og kan findes lige HER. NA-KD har så meget lækkert sommertøj lige nu, at man burde afholde sig selv fra at shoppe på deres hjemmeside! Det kan hurtigt blive en farlig leg – så er du advaret. 😉

– T <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NETVÆRKSMIDDAG // BASSO + GOODIEBAG