NOGET OM AT REJSE MED REJSEBUREAER + HVILKET JEG SELV REJSTE MED I GYMNASIET

NETVÆRKSMIDDAG // BASSO + GOODIEBAG

Hey loves.

Dagen i dag har stået på arbejde, arbejde, træning, chokolade-spisning, og så er jeg lige blevet færdig med et Lilo og Stitch marathon.
De film får altså en nostalgisk følelse frem i mig. Det gør alle gamle Disney film faktisk… Nok om det!

I går var jeg til netværksmiddag hos restauranten Basso, arrangeret af mit skønne netværk: Bloggers Delight.
Vi var 60 influenter/premium bloggere. Der var 13 retter. Maden gav jeg 10 ud af 10. Vin var der nok af, og der stod goodiebags klar til alle.
Meget fornem aften.

Her får I lidt billeder.


Noget af det jeg elsker ved goodiebags er, at man får en masse små dimse-dutte-ting, som man ikke ville have købt selv. F.eks. har jeg altid tænkt meget over de her vingummibamser, og om de egentlig virker. Det finder jeg nok snart ud af. Jeg er altid ret skeptisk med sådan nogle ”mirakelprodukter”, der enten skal forestille at gro dit hår længere, gøre dig brunere i sommertiden, eller styrke dine negle. For mig handler sundhed om kost og balance – selvfølgelig skal man have nogle vitaminer igennem vitaminpiller fra tid til anden, men alle de produkter der sværmer rundt på de sociale medier? Tja. Jeg sgu ikke.. xD

We’ll see!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET OM AT REJSE MED REJSEBUREAER + HVILKET JEG SELV REJSTE MED I GYMNASIET