BAKKEN PÅ EN SOLRIG SOMMERDAG

NOGET OM AT REJSE MED REJSEBUREAER + HVILKET JEG SELV REJSTE MED I GYMNASIET

Hey loves!

Det er tid til at få lidt mere rejse-gejst ind på domænet igen! Mange unge mennesker skal (måske) snart ud og se den store verden, hvilket I skal glæde jer til. Jeg var sådan en gymnasieelev, der aldrig købte tøj eller gik i byen og brugte penge. Derfor gik min SU til en lille rejseopsparing, som jeg fik glædeligt gavn af i midten af gym, hvor min veninde og jeg tog til Sri Lanka og Maldiverne med rejsebureauet Dansk Studie Center.

For en uge siden lagde jeg en masse ”tilbagebliksbilleder” op på min Instagram story af henholdsvist Sri Lanka og Maldiverne, og derefter blev min indbakke spammet af unge studerende piger, der havde en masse spørgsmål! Btw. super dejligt at I skriver og efterspørger indlæg – det elsker jeg! 

For det første er et rejsebureau noget for dig hvis:

1. Du vil læne dig tilbage og nyde ferien uden stress og planlægning.

2. Du har tjent mange penge der skal brændes hurtigt, men godt, af – (for at rejse med et bureau er desværre rigtig dyrt).

3. Du vil lave nye bekendtskaber med andre rejsende i en rejsegruppe.

Vores tur kostede rundt regnet omkring 30.000 kr. for 1 måneds eventyr. Jeg synes at det er mange penge, men vi fik også mange fede oplevelser for livet (!!!).

Det fede ved at rejse med et rejsebureau er, at man ikke skal tænke på noget som helst. Hotel er ordnet. Det meste mad er inkluderet. Transport er intet problem – man stiger bare af og på. Du betaler dig altså fra stress, jag og planlægning.
Ren ferieidyl, som jeg helt sikkert kan anbefale!

Der er også det der fællesskab på rejsen. Noget jeg desværre var dårlig til dengang, idet jeg ikke var social anlagt i den periode af mit liv pga. personlige årsager. Mit råd til jer er derfor, at I skal huske at nyde rejsegruppen lige så meget som naturen og selve rejsen. Måske kan du skabe venner og veninder for livet – hvem ved.

Jeg rejste som sagt med en veninde. Det var en skøn følelse af tryghed, og vi har i dag nogle fantastiske rejseminder sammen. Det eneste minus ved at rejse med en tæt veninde på denne slags rejser, altså grupperejser, er at man nemt kan komme til at glemme de andre i gruppen, og gå ind i en lille isolerings-bobbel. Pas på med det.

Du skal også huske på, at det sikkert er lige så fedt, og endnu mere grænseoverskridende, at rejse uden en velkendt person ved sin side. Altså, tage skridtet og tilmelde sig en grupperejse gennem et rejsebureau, og bare vendte spændt på hvilke andre mennesker der skal med.

De eneste minusser ved at rejse med et rejsebureau er, at der er meget transporttid, du bestemmer ikke noget selv, du skal følge med flokken, og man kan risikere at få tildelt en dum guide. Vi havde f.eks. en vildt irriterende guide, forstået på den måde, at han kommenterede på hvad vi spiste, skulle blande sig i ens madvaner, og så ejede manden ingen situationsfornemmelse. Dét var en skam, men det ødelagde heldigvis ikke rejsen!

Der er mange rejsebureauer at finde, så det er bare med at google sig frem til dem, der passer bedst til dig og de rejsekombinationer med forskellige steder, som tiltaler dig. Jeg kan stå inde for Dansk Studie Center, og mange af mine veninder har også rejst med Adventuredk.

Hvis I har andre spørgsmål angående rejsebureauer, så smid dem i kommentarfeltet!

– T <3

2 kommentarer

 • Cindy

  Hej, jeg har selv planer om at rejse med DSC, men jeg overvejer at tage en tur mere, og så muligvis rejse med Adventuredk, da der er andre destinationer og kombinationer. Men hvordan oplevede dine veninder fællesskabet med Adventuredk? Jeg har nemlig planer om at rejse alene med Adventuredk, og så betyder fællesskabet og sammenholdet rigtig meget for mig. DSC ligger meget tryk på team building og på at ryste holdet rigtig godt sammen, men jeg får ikke helt samme indtryk af Adventuredk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hej Cindy,
   Efter hvad jeg kan huske, var mine veninder glade for at rejse med Adventuredk, men der var ting som ikke var helt så struktureret/gennemtænkt. Hvad angår fællesskab på Adventuredk, kan jeg desværre ikke udtale mig om, da jeg jo ikke selv har været af sted. DSC ligger, som du siger, meget vægt på det sociale i gruppen.

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAKKEN PÅ EN SOLRIG SOMMERDAG