NØGLEN TIL DEN PERFEKTE INSTAGRAM-FEED

ØNSK DET DU HAR & FÅ DET DU ØNSKER (KÆRLIGHED + EN FORKLARING)

Hey loves.

Jeg har valgt at tro på kærligheden, hvilket er grunden til at jeg på nuværende tidspunkt har to velkendte og kærlige arme foldet rundt om mig. Det er en bobbel af betagende tryghed. Ægte kærlighed. Tillid. Atmosfæren føles helt rigtig lige nu, og jeg er så glad for alle de beslutninger, som jeg har truffet i juni måned. Der har været blødende hjerter. Smeltede hjerner. Salte tårer. Løbende mascara. Højlydte samtaler. Rystende stemmer. Knasende usikkerhed og buldrende følelser, der sagtens kunne have været et rasende tordenvejr. Vi, min kæreste og jeg, har været på pause. Konflikter, forskelligheder og frustrationer blev for meget, og derfor valgte jeg at pakke min kuffert og flytte midlertidigt hjem til en veninde i Ishøj. For vel og mærke at finde mig selv igen, lytte efter, mærke mig selv i en hverdag uden ham og have en lang tænketid væk fra alt. Efter 14 dages pause har jeg indset at kærlighed er en større størrelse end hvad jeg kender til. Hvad du kender til. Hvad mennesker kender til. Det handler ikke om at give slip når lortet koger over. Det handler for mig om at kæmpe for det ægte. Tillid, respekt og vigtigst af alt.. K(æ)rlighed. Netop. Kærlighed og ærlighed. Hvorfor tror du at de to ord er så ens? Kærlighed handler om noget indeni os, rundt om os, under os og over os. En kæmpe dimension af hele vores eksistens. Lige nu er jeg så flyttet tilbage til Islands Brygge, og det føles henrivende-himmelsk at være “os” igen. Det ændre ikke på, at jeg flytter. Det gør jeg fordi, at vores boligsituation er lidt små-rodet. Ser I, vi bor nemlig i min kærestes fars lejlighed. Vi boede her alene i 5 måneder, men i marts kom min kærestes far hjem fra Chile. Lejligheden er derfor beboet af mig, min kæreste, hans far og hans fars kæreste (selvom hun snart rejser til Chile igen). Dette har også været indikator for en del frustrationer, i hvert fald for mit vedkommende. Jeg har brug for at være alene til tider. Gå nøgen rundt med håret oppe i et halv vådt håndklæde, efter et langt bad. Lave lækker mad med min kæreste, imens vi hører høj musik og fjoller rundt i undertøj. Dét vi gjorde, da vi boede alene. Det er svært at bo med sin svigerfamilie, netop fordi der skal en masse hensyn til, for at det kan løbe rundt. At vi har boet/bor så mange i lejligheden, har også været et lighedstegn med, at kæresteriet var faldet lidt til jorden. Der var mange ting der plagede mig, hvilket også er derfor jeg har haft svært ved at forklare situationen til andre. Vores forskelligheder. Vores meget uens behov. Vores måde at se tingene på. Alt dét var grunden til at jeg ville forsvinde. Grunden til at jeg pakkede og flyttede kortvarigt væk. Jeg håber på at det kommer til at gavne vores forhold, kærligheden og gnisten, at vi skal bo hver for sig. Så kan vi mødes til alt det sjove, og bare være os. Det er også vigtigt at påpege, at jeg elsker det der med “at der går hverdag i den”. Det har sin helt egen charme; man kan dele alt sammen – lige fra vasketøj, til et halv tomt køleskab, til hjemmelavede og nybagte boller med tandsmør. Alt det kommer jeg til at savne. Meget. Men min kæreste vil gerne købe en andelslejlighed, hvilket er svært at få fingrene i, her i København. Han bliver derfor boende i lejligheden indtil da, og jeg bliver også boende sammen med ham, indtil jeg finder et værelse eller en lejlighed. Det fungere ikke for mig, at bo med nogle fra min svigerfamilie – selvom de er hamrende søde!! Det er ikke godt for vores forhold, og det må jeg lytte til og handle efter.

Vores pause har været meget lærerig på mange punkter. Jeg har indset at jeg sagtens kan undvære min kæreste, men at det er det sidste, som jeg har lyst til. Nu giver vi kærligheden en chancen til. Der skal arbejdes på fælles udfordringer, så som at acceptere forskellighederne. Der skal arbejdes med den individuelle tankegang og ageren. Jeg har fået en god mavefornemmelse, som fortæller mig, at hvad der skal være, bliver. Tanken alene gør mig fortrøstningsfuld og rolig. Så længe man respektere hinanden og ens partners holdninger, samt er tillidsfuld og ærlig – er alt lyserødt.

Jeg har endelig erkendt, at det ikke er selvsagt i et forhold, at min partner skal ønske hvad jeg ønsker. Han skal ikke altid vide hvad jeg ved. Føle som jeg føler. Eller være som jeg er. Dette er også gældende den anden vej. For mænd og kvinder ER bare Ying og Yang. Forskellige, men skabt for hinanden. Når jeg elsker en person, handler jeg på min måde, for bedst muligt at vise min kærlighed. Min kæreste, ja faktisk alle mennesker, har deres egen måde at elske andre på, og måden vi viser kærligheden på er også forskellig. Jeg har indtil nu, fejlagtigt gået ud fra, at hvis min kæreste ikke har reageret på den “rigtige måde” – den måde, jeg selv opfører mig på, når jeg skal vise min kærlighed overfor ham. Ja, så har jeg misforstået situationen, fejlbedømt vores fælles kærlighedsbehov, og derfra nået til konklusionen, at vi bare er alt for forskellige. Nu tænker jeg i andre baner. At forskellighederne kan være en nøgle til positiv kommunikation, fremfor en forhindring i vores parforhold. Vi mennesker giver nemlig den slags kærlighed, som vi selv har trang til og brug for. Derfor kan det være svært at ‘matche’ hinandens behov på det plan, da mænd og kvinder har brug for en forskellig kærlighed. Min kæreste værdsætter en kærlighed fuld af anderkendelse, hvor jeg som kvinde har brug for tiltro, ærlighed og respekt. Det vil så sige, at begge parter ikke får dén kærlighed, som vi har brug for, da vi giver den kærlighed videre, som vi selv beundre. Dét vil jeg arbejde på; at give min kæreste en anden form for kærlighed. Det håber jeg også at han vil med mig.

Kærligheden mellem to mennesker, i dette tilfælde min kæreste og jeg, er en svær størrelse, der tit tager sig en rutsjebanetur i rytmiske bølger. For tre uger siden, følte jeg tab. Jeg troede ikke længere på, at vi kunne redde vores forhold med kommunikation. Troen er nu sprunget tilbage til mig som en løbsk elastik, hvilket er den varmeste følelse at bærer rundt på. Vi går en fremtid i møde, hvor min kæreste og jeg begge skal respektere og erkende vores fælles og individuelle forskelle.
Nu når jeg er klar over de her ‘forskelligheds-fejl’, vil jeg prøve at reagere mere hensigtsmæssigt og takle kommende situationer anderledes. Være mere lydhør, og på den måde undgå unødvendig uro og forvirring. Når jeg kigger i kærlighedsteleskopet fra vores altan af, kan jeg nu se et langt og forbedret forhold. Og det gør mig latterligt GLAD!

Jeg vil til hver en tid anbefale jer alle, ALTID at gå med jeres mavefornemmelse. Skæbnen skal nok føre jer i den rigtige retning før eller senere. Jeg fulgte min mavefornemmelse, der sagde til mig, at jeg skulle væk og tænke over en masse ting, angående vores parforhold. De første dage græd jeg uafbrudt. Jeg savnede min kæreste og trygheden han altid formår at omslutte mig med. De efterfølgende dage havde jeg brug for at være social. Jeg sås med en hel masse mennesker, hele tiden – noget som jeg savnede at gøre. De sidste par dage jeg tilbragte i Ishøj, var for mig selv. Jeg tænkte tingene igennem for hundrede og tyvende gang. Og dér kom jeg frem til et resultat, der gav mig sommerfugle i maven. Jeg vil kæmpe videre for den kærlighed og ærlighed, som min kæreste og jeg har skabt igennem snart 3 år. Samtidig tror jeg på, at vi kan ændre måderne at kommunikere på, og dermed tackle forskellighederne og vores individuelle følelsesmæssige behov. Min kæreste og jeg har ALTID været sindssygt gode til at kommunikere med hinanden. Tale om tingene. Men nu ved jeg, at det hele handler om forståelse, for hvem og hvilket køn vi hver i sær er.

Længe leve kærlighed, og at fremhæve de 1000 positive aspekter af et forhold, fremfor at bide mærke i de 10 ting, der virker uoverkommelige. Jeg har ændret min indfaldsvinkel omkring kommunikation og kærlighed, hvilket allerede har forbedret vores forhold markant. Husk at respektere din partner, men vigtigst af alt – respektér altid dig selv nok til, at handle ud fra dine egne følelser og tanker. Det fortjener du nemlig.

– T <3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NØGLEN TIL DEN PERFEKTE INSTAGRAM-FEED