6 TING DU KAN LAVE MED VENINDERNE I SOMMERTIDEN

NØGLEN TIL DEN PERFEKTE INSTAGRAM-FEED

Hey loves.

Nogle Instagram-brugere smider det op, som de lige føler for i momentet. Det kunne være en kop kaffe, en shopping-pose, et ægte morgen-selfie uden filter, og måske et billede af deres enormt kære hund, som fjoller rundt i haven med et pivedyr. Disse profiler kalder jeg for ‘helt-nede-på-jorden-hverdags-profiler-ik-så-meget-pis’. Andre Instagram-brugere (inklusiv mig selv) vægter højt at billederne skal være fede og gennemarbejdede, farverne skal være rigtige og ens feed skal se behagelig ud. Med andre ord skal der være en rytme og en lille rød tråd i indholdet.

Der findes forskellige apps til at koordinere hvilken rækkefølge at billeder skal lægges op i, hvilket er omdrejningspunktet for dette indlæg.
Vi kender alle sammen godt de typer, der gentagende gange lægger billeder op på Instagram, for derefter at slette dem igen, bare for at tjekke om billedet passede ind i profilen. Det er generelt en dårlig idé. Ens følgere bliver irriterede og det sender et rodet signal ud til de folk, som bevidst vælger at følge med.

I stedet bør man benytte en app, hvor man kan lege med udtryk og look, helt uden at forvirre ens følgere.

Jeg vil anbefale jer at bruge UNUM. Nedenfor kan I se hvordan det foregår.

Først henter i denne app ned på telefonen, og forbinder jeres Instagram til UNUM.


Så kommer det til at se sådan her ud, hvor jeres allerede uploadede billeder er tilgængelige. Det ved man b.la. fordi der er et IG tegn nede i højre hjørne.

Ved at trykke på de tomme felter, kommer der automatisk en værktøjskasse frem nederst på siden. Her kan du slette og tilføje nye billeder, lige som det passer dig. Det er kun dig selv der kan se hvilke billeder du lægger op. Det er en fin app til at prøve at se hvordan ens feed kommer til at se ud med forskellige billeder – så giv det et forsøg!


Og det bedste er at man kan flytte rundt på billederne. Det er som at bygge en burger! Nemt og godt, haha.

Selvfølgelig er det også en god idé, at redigere ens billeder med forskellige kurver og justeringer. Kunne I tænke jer et indlæg, hvor jeg viser hvilke redigeringsprogrammer, som jeg benytter? Og måske nogle før og efter billeder? Smid en kommentar hvis det har interesse.

I må have en dejlig dag! Kæmpe knus og god energi jeres vej.
Husk at I kan følge med på Instagram lige HER.

– T <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 TING DU KAN LAVE MED VENINDERNE I SOMMERTIDEN