DE NYE ALGORITMER PÅ DE SOCIALE MEDIER (ENGAGEMENT BAIT, HVAD & HVORFOR)

6 TING DU KAN LAVE MED VENINDERNE I SOMMERTIDEN

Hey loves!

I går aftes sad jeg med min gode veninde ude ved en af Christianshavns kanaler og spiste noget yderst lækkert sushi. Vi sad og hyggede og snakkede – to ting, som os fra det kvindelige køn sætter STOR pris på, haha.

Nedenfor er mine egne seks favoritter til sommerbeskæftigelser, du og dine veninder kan lave.
P.S. Hvis I er under 16 år, så skift den mange gange nævnte vin ud med sodavand eller cider. Mine veninder og jeg har bare en stærk hang til vin i disse varme tider – hvilket I selvfølgelig ikke skal tage jer af, haha.

1.
Tag til et sted med mange mennesker, mulighed for solbadning og som er tæt på køligt vand. Medbring snacks eller et måltid, og evt. en god flaske vin! Den jeg og mine veninder typisk ender ud med at nyde, er den altid gode moscato hvidvin fra Barefoot. Nyd den kold. Anbefaling er hermed givet videre!

2.
Lav noget god mad hjemmefra, (f.eks. burger). Find en picnickurv frem, fyld den med mayo, dressing, andet tilbehør, tæpper, glas og tallerkner osv. osv.
Voila! Udendørs picknick til billige penge, og med alt hvad hjertet begærer! At spise udendørs er noget jeg holder utrolig meget af. Det har en helt unik charme – om det er lyden af fuglesang eller både der sejler i kanalerne.

3.
Hyggeaftener med film, popcorn, slik eller frugt. Hyggelige stunder behøver ikke at være usunde. Personligt holder jeg af at varierer det; nogle gange propper jeg mig med chokolade, og andre gange nyder jeg en bakke med lilla vindruer. Hvis I er til gyserfilm, kan I læse min gyser-guide, hvor jeg har samlet og skrevet om over 20 gyserfilm!! Den finder I lige HER.

4.
En lille getaway. Tag toget, metroen eller bussen til en by, som I aldrig har været i før. Gå en tur, eller tag løbeskoene på, og udforsk noget nyt sammen, på en aktiv eller rolig måde.

5.
Find en god restaurant og spis noget lækkert mad og drik noget god vin. I kan også lave noget mad sammen derhjemme, og spare lidt penge på den måde. Det er altid hyggeligt at lave mad med høj musik og lidt dansemoves! Efterfølgende kunne en tur i biografen være aktuel. Selvfølgelig kun efter at I har været forbi den lokale bland-selv slikbutik! Jeg plejer at handle mine godter i Nuna Slik på Amagerbrogade. 😉 Selv tak!

6.
Brætspil. Noget jeg ikke har gjort i årevis, men som jeg er totalt fan af. Hiv Uno, Matador, Kalaha eller Ludo frem fra gemmerne, og hyg dig sammen med din veninde på gammeldags facon. Uden mobil og sociale medier. For at gøre spillet ekstra spændende, så lav en præmie og en ‘straf’. Vinderen kunne få noget chokolade, og taberen skulle måske underkaste sig og tage opvasken, efter det griseri I begge har udsat køkkenet for i løbet af aftenen.

Ud og hyg jer! Og så håber jeg bare, at I får en dejlig sommer.
KNUS!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE NYE ALGORITMER PÅ DE SOCIALE MEDIER (ENGAGEMENT BAIT, HVAD & HVORFOR)