MIN MORS FØDSELSDAG + EN ATYPISK GAVE JEG HAR VALGT AT GIVE HENDE

NOGET OM NOGET SVÆRT

”Det er altid lettest at tage skridtet i et allerede plantet fodaftryk. Det kaldes vidst nok for tryghed.”

… Dagens hjemmelavede citat. Velbekomme.

Hey loves.

Jeg har ikke været aktiv, som jeg plejer at være det, på min blog og mine andre sociale medier det seneste stykke tid. Det beklager jeg. Det skyldes at en svær tid i livet har meldt sin ankomst. Jeg har en masse tankemylder i kroppen som fylder og presser på tårerne. Mit hjerte slår hurtigt. Min mave gør ondt og har det svært sammen med min manglende appetit. Det eneste sted jeg har lyst til at være lige nu er på Bornholm. Med min familie. Tæt på havet. Tæt på hjem – hvilket også er grunden til at jeg tager et smut derover slut juni måned. Længere kan mit visit desværre ikke blive pga. arbejde.

thumbnail_img_4349

Tilværelsen er sommetider en tarvelig omgang hundemøg, der ikke uden videre kan tages ned i en pose, kastes væk, og voila; ingen ildelugtende realitet. Det er svært at være i en fortvivlet og meningsløs situation – specielt når ens mor og far er for langt væk til at dele kram og kys ud. Heldigvis er de kun et opkald væk, og det kan sikkert ses på min næste telefonregning, haha.

Jeg har haft følelsesudbrud af dimensioner de sidste fire dage – sådan er det at være menneske, har jeg efterhånden erfaret. Svært. Skønt. Dybt. Hårdt. Smukt. Nuanceret. Sort og hvidt. Ja, det er jo hvad man selv gør det til.

thumbnail_img_4577-1

Af og til er det bare knald-hamrende-svært at gøre det rette. Lytte efter indeni. Lytte til sin indre stemme. Til mavefornemmelsen. Hjerne og hjertet vil sjældent det samme, og det er hårdt at være ”i krig” med sig selv.

thumbnail_img_4576

Derudover delte jeg tidligere i dag, at jeg søger et nyt sted at bo; et værelse/lejlighed med en husleje på max 5000 kr. Inkl. forbrug.

Jeg har allerede modtaget et hav af beskeder fra mange af jer, hvor I spørger ind til hvorfor jeg søger et nyt sted at bo. Det er en privat sag, som jeg ikke har lyst til at dele. Som sagt er denne beslutning meget hård, og jeg har det ikke særlig godt lige pt. Jeg ved det er af bedste hensigt, at der bliver spurgt ind til dette, men denne gang er det for privat, og for hårdt at skrive om – det håber jeg at I forstår.

Mange knus fra mig.

– T <3

P.S. undskyld den intetsigende overskrift. Jeg vidste for første gang ikke, hvad jeg skulle skrive…

4 kommentarer

 • Øv, håber du får trukket stikket ud og har et godt bagland, der hjælper og holder sammen (:
  At være menneske, er ikke altid lige nemt.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Du har helt ret. Har heldigvis en masse søde mennesker omkring mig, der hjælper når det hele er lidt svært.
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Livet er en dans på på en lortemark engang imellem. Det oplever vi alle ind imellem. Bare husk du ikke er alene.
  KRAM herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN MORS FØDSELSDAG + EN ATYPISK GAVE JEG HAR VALGT AT GIVE HENDE