Ø-LIVET + STRANDE AT BESØGE PÅ BORNHOLM

MIN MORS FØDSELSDAG + EN ATYPISK GAVE JEG HAR VALGT AT GIVE HENDE

Hey loves!

Kan I huske den drømmerejse jeg har talt en del om? Som I endnu ikke rigtig ved noget om? Det er dén rejse, som er fødselsdagsgaven til min mor. Det er en drømmerejse fordi, at det er vores første mor og datter rejse. Lige siden jeg var helt lille, har det været en drøm at invitere min mor ud at rejse, men pengene har aldrig været til det. Nu har jeg sparet op og kan endelig gøre det jeg altid har drømt om: rejse med min højt elskede mor. Destinationen fik hun selv lov til at vælge, og nu venter vores første mor og datter rejse forude til august. Det bliver en meget speciel rejse på mange måder. Blandt andet fordi at min mor kun har været ude at rejse to gange før. Jeg glæder mig helt ind i hjertet og ud i fingerspidserne! Glæden gør at mine øjne lyser op bare ved tanken. Endelig skal vi af sted. Rejse. Se og opleve sammen. Min mor og jeg.
Det bliver pisse godt!

thumbnail_img_5912

thumbnail_img_2888

thumbnail_img_2889

Efter en snak om gaven, fandt vi ud af at turen blev rimelig dyr, så min mor valgte at betale flybilletterne, hvilket hjalp mig meget økonomisk. Men nu er det jo en gave, så mere får hun ikke lov til at diske op med, haha.

Dagen har været super skøn indtil videre, og jeg nyder hvert sekund med min familie. Jeg sang fødselsdagssang for min mor i morges, og nu skal vi nyde resten af dagen sammen. Vejret er i top, og vi er bogstavelig taltved at smelte væk!!!

Ps. Jeg holder stadig vores rejsemål hemmeligt. 😉

Hvor havde I valgt at tage hen, hvis det var jer der fik en rejse til hvor-som-helst, i gave?
Skriv en kommentar, og lad os inspirere hinanden med fede destinationer!

– T <3

2 kommentarer

 • Kristina

  Heldige mor! Sikke en betænksom gave😊glæder mig til at høre mere om hvor I skal rejse hen. Hils mange gange og ønsk tillykke fra Dennis og mig 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hej søde Kristina!

   Ja hun er en heldig mor! Hihi. Jeg skulle hilse mange gange igen og sige tusind tak! <3

   Håber snart at vi ses igen.

   Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ø-LIVET + STRANDE AT BESØGE PÅ BORNHOLM