HVORNÅR MÅ MAN BLANDE SIG I ANDRES ROLLE SOM FORÆLDER?

WHAT I EAT IN A DAY #4

Hey loves.

Lige nu er jeg på vej til Bornholm. Jeg skal være på min elskede ø indtil på tirsdag. Hovedårsagen til mit besøg er min mors fødselsdag, og så var det jo oplagt at blive i lidt længere tid! Jeg glæder mig til kvalitetstid med familien, og ser frem til roen der altid ligger som en tung og rar dyne over markerne. Jeg savner sådan mit gamle ø-liv, men holder også meget af bylivet i København.

Nu til sagen. Her får I endnu en gang et lille overblik over mine måltider.

Morgenmad: to forskellige slags skyr (bare for smagens skyld), Chia, cashewnødder, valnødder, solsikkefrø og et halvt hakket æble.

img_8175

Snack: gulerødder, rosiner og nødder.
Jeg snack’er ofte på rosiner og nødder sammen, fordi begge ting er gode for en masse. Rosiner sænker blodtrykket, de indeholder jern og calcium. En håndfuld rosiner gør knoglerne godt, og giver dem det calcium som der er brug for. Cashewnødder hjælper også på forhøjet blodtryk, da de har et højt magnesiumindhold. Valnødder er hjernemad, og er rige på antioxidanter og plante-Omega 3.

img_8150

Middagsmad: rugbrød med fiskefrikadeller (og pesto – havde ikke mere remu) og en avokado på sidelinjen.

Ps. Grunden til at jeg spiser mange madder med fiskedeller lige for tiden er, at min far havde dem med til København sidste gang han var på besøg. Jeg havde nemlig bedt om hans hjemmelavede fiskefrikadeller, som bare smager himmelsk!

img_7469

Aftensmad: sommersalat, bagt aubergine, en salat af sorte bønner med løg og peberfrugt, samt ovnbagt kød.

img_8161

Og til dessert spiste jeg et helt glas lakridser fra mit arbejde. De runde med chokolade altså. Den snack var ikke helt uden dårlig samvittighed, men kæft det var gooood stufff. Haha!

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORNÅR MÅ MAN BLANDE SIG I ANDRES ROLLE SOM FORÆLDER?