WHAT I EAT IN A DAY #3

OPFØLGER: LINSE-JAGTEN

Hey loves.
Nu leger vi lige, at I har brugt en indsmigrende taktik, og spurgt ind til min personlige jagt på de helt rette kontaktlinser.
Så her får I en opfølger til mine tidligere indlæg angående linser og briller, som i øvrigt kan læses HER, og HER.

Jepsen depsen. Langt om længe fandt jeg LINSERNE. Det har været noget af en jungle, specielt fordi jeg i starten regnede med, at der kun fandtes én slags kontaktlinser. Hvorfor den forestilling havde ramt mig, ved jeg ikke. Selvfølgelig er der forskellige slags – ligesom der er forskellige slags bind, tamponer, kondomer, tøj og smykker. Alt/alle har jo en forskellig pasform, så det er jo logisk nok at der skal være et udvalg.

thumbnail_img_7339

Først prøvede jeg månedslinser. De var gode den første uge, men begyndte derefter at tørre mine øjne ud, irritere og genere overfladen af øjeæblet, efter der var gået omkring 6-7 timer.

Dernæst forsøgte jeg mig med endagslinser. De er meget smarte, fordi de bare skal smides ud efter brug. Linserne fungerede bare slet ikke for mig, selvom det er de linser der er blevet mig anbefalet flest gange. Linserne tørrede mine øjne ud med det samme og det føltes konstant som om, at jeg havde et sandkorn i øjet.

thumbnail_img_7347

Sidst men ikke mindst min favorit: 14-dages linser.
Disse linser fungere allerbedst for mig. Ingen tørhed – heller ikke efter et helt døgns brug. Det eneste minus ved dem er, at jeg skal fokusere meget, og vænne mine øjne til at se tæt på ting.

Min anbefaling til andre nybegyndere i linse-land er, at alt skal afprøves før man starter et linseabonnement op.

Ha’ en dejlig dag.
Knus!

– T<3

2 kommentarer

 • Åhhh ja, det kan være en kæmpe jungle, at finde rundt i. Jeg måtte gå på kompromis og tage 1-dagslinser, da det er bedst som multiallergiker. Så kan man smide linserne med pollen ud om aftenen, til gengæld bliver de vildt tørre sidst på aftenen :-/ men man kan vist ikke få både i pose og i sæk desværre 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hej! Nemlig én kæmpe jungle… 😀
   Nej, men gid man kunne! Jeg har fået at vide, at øjendråber osv. skulle hjælpe på tørheden – men det benytter du dig sikkert allerede af.
   Mange knus og tak for din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I EAT IN A DAY #3