DEFINITIONEN AF EN ÆGTE KØBENHAVNER

NETFLIX &… NAP: DENNE SERIE HAR MIN OPMÆRKSOMHED LIGE PT.

Hey loves.

Jeg er lige kommet hjem fra arbejde, og nu kalder sengehyggen. Min kæreste er på arbejde og kommer hjem kl. 23.30, så jeg prøver at holde mig oppe med lidt serie-kiggeri, snacks osv.

skaermbillede-2018-05-15-kl-22-58-15

Jeg har efterhånden set en del serier, hvilket I kan læse om HER. Der er bare noget over dem. Mere fordybelse. Mere karakter. Man kommer til at holde af skuespillerne. Og så er det bare nemmere at starte på en serie, frem for at gruble over filmvalg hver eneste aften – det er noget vi herhjemme kan bruge lang tid på! Min kæreste vil typisk se sådan nogle gode action film, og jeg er bare til det der overnaturlige med aliens. Bare science fiction generelt – det er så tankevækkende, synes jeg.
Vi finder dog altid hurtigt et kompromis!

thumbnail_img_2466

thumbnail_img_2467

Nu er jeg begyndt at se ‘The Rain’, som handler om en brutal virus, som går ud over Skandinaviens befolkning. Jeg startede med at se serien sammen med min kæreste, men han hoppede hurtigt fra. Det er mig endnu ikke klart, om jeg selv er tilhænger eller ej. Men jeg synes ofte, at man liiige skal give serier en fair chance – så det gør jeg.

thumbnail_img_2478

Jeg har også tænkt på, at starte med at se tv-serien ‘The Handmaid’s Tale’. Hele konceptet med et dystopisk fremtidsscenarie, hvor USA har underkastet sig et neokristent magtregime, virker meget fængende. Hårdt. Men spændende!
Kan I anbefale serien? Eller måske andre serier?

Godnat med jer. Og sov godt!

– T <3

2 kommentarer

 • Gitte Ferndal

  Kan virkelig anbefale “The Handmaid’s Tale”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Det er rart at høre! Må gå i gang med den snart. Tak! Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEFINITIONEN AF EN ÆGTE KØBENHAVNER