BLOGLAND I GIF'ER

MORS DAG ER HVER ENESTE DAG ♡

Hey loves!

Så blev det Mors Dag. Dagen hvor vores mødre skal fejres lidt ekstra.
Jeg holder ikke Mors Dag med min mor i dag, da hun er på Bornholm, og jeg i København. Men vi havde en skøn dag, da hun besøgte mig i april måned. Jeg gav hende en hel gavepose med en masse små Mors Dags-gaver i. Lakridser fra mit arbejde, skønhedsprodukter og et ur. Gaverne blev givet og åbnet oppe i rundetårn, hvor vi nød solen og udsigten over byen. Min mor havde også godter med til mig – som altid! Hun er så betænksom.

Dette skrev jeg på min Instagram tidligere i dag:

” Mor.♡ Du er det vigtigste menneske i mit liv. For mig er det Mors Dag hver eneste dag. Jeg bestræber mig på at være den bedste datter, fordi den kærlighed du har delt og givet mig igennem livet, er uvurderligt og uerstatteligt. Du har været med til at forme mig som menneske, og det har du gjort godt. Jeg hjælper andre, som du. Jeg giver kærlighed, smil, omsorg og latter ud, som du. Jeg prøver altid at gøre det rette, som du. Mor, du er min inspirations- og kærlighedskilde. Du er den kvinde jeg ser op til, beundrer og vil gøre mere end alt for. Kærligheden mellem mor og datter er en ubeskrivelig størrelse, og dybere end det dybeste hav. Glædelig Mors Dag til min skønne mor/mutti/mami/mamsi/muddel/mut.
“If love is sweet as a flower, then my mother is that sweet flower of love.”
Ps. KÆFT min mut kører stilen i den denim jacket!”

69019_10200213432071579_1165145889_n

13515340_10207950146769051_42953408_n 13530598_10207950127888579_2032279848_n

Husk at forkæle jeres mødre. Også selvom det ikke er Mors Dag.

Til sidst vil jeg blot sige, at jeg tænker på jer alle…

… Mødrene der klarer mor-jobbet uden problemer.
… Mødrene der er udforderede mht. opdragelse.
… Mødrene der har mistet.
… Dem der har mistet deres mødre.
… Dem der ikke har kontakt med deres børn.
… Dem der ikke har kontakt til deres mor.
… Dem der ikke er blevet mor.
… Dem der snart bliver mor.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGLAND I GIF'ER