JEG FØLER MIG SOM DEN ENESTE BLOGGERTØS DER IKKE HAR.....

HAR DU SET DIG SELV I SPEJLET I DAG & SAGT DISSE ORD? ♡

Hey loves!

Og dejlig onsdag til jer alle.
Jeg er i øjeblikket lidt halvsyg, fordi min kæreste har smittet mig med forkølelse, ondt i halsen, hoste osv. Vildt øv! Specielt fordi det er blevet sommer og enormt lækkert vejr!

I går kiggede jeg nogle gamle billeder igennem på min computer. Der lå blandt andet et billede af mit spejlbillede, som jeg havde taget i perioden, hvor jeg følte mig meget tyk, utilpas og øm om mig selv og min krop. Det sindssyge er, at dengang billedet blev taget, var jeg nærmest dobbelt så slank, som jeg er nu. Dengang talte jeg ned til mig selv, og i dag løfter jeg mig selv op. Jeg løfter mig selv op ved at tale godt om mig selv, støtte op om mine valg og tænke på min krop som min livspartner og bedste ven. Og selvfølgelig skal en ven og en livspartner roses til skyerne, ha’ glimmer på, og omfavnes med så meget kærlighed som muligt.

thumbnail_img_6781

Alt hvad vi tænker om os selv har noget at gøre med vores tankegang – ikke vores krop. Tag mig som et eksempel. Jeg var i et usundt forhold til mig selv og til min krop, kun fordi jeg mig selv som tyk. Jeg var bestemt ikke tyk. Jeg havde små søde mavedeller, når jeg sad ned, som alle andre også har. Dengang vidste jeg bare ikke(eller.. jeg ville ikke erkende), at det var en del af menneskekroppens natur – netop fordi de profiler jeg fulgte på Instagram, fortalte mig noget andet. Jeg var ikke glad dengang, hvilket var årsagen til, at jeg efter noget tid ændrede mit syn på mig selv til det bedre (men det tog lang tid). Kampen om en positiv indstilling var det hele værd(!!!!). Glæde er livskraft. Vi behøver glæde, lykke og positivitet for at leve. Ellers havde vi blot eksisteret. Vi skal være bedre til at se vores krop, som en der hjælper og fører os frem i livet. Den tendens, som går ud på at vi lægger alt for meget erkendelsesautoritet i kroppens hylster, skal væk.
Tro mig når jeg siger, at du er så smuk, som du selv vælger at være. Den energi du kan give dig selv indefra, er ikke til at sammenligne med noget andet. Ja, en kæreste eller veninde kan få dig til at føle selvtillid, men den følelse af selvværd, der opstår inden i dig selv, er langt mere kraftfuld end noget andet. Grav dit selvværd frem og skovl usikkerheden hen i et hjørne.
Du er skøn. Du er nok. Du har power. Du ER power. Du er lige som du skal være. Du er helt okay. Du er dig og jeg er mig, og det er så fint.

Nu er det din tur! ♡

– ”Jeg er skøn”
– ” Jeg er nok”
– ”Jeg har power”
– ”Jeg ER power”
– ”Jeg er lige som jeg skal være”
– ”Jeg er helt okay”
– ”Jeg er mig og du er dig, og det er så fint!”

skaermbillede-2018-05-09-kl-10-50-41

Disse to billeder er taget samme dag (i Mexico 2018), med få sekunders mellemrum. På det ene billede slapper jeg af, og på det andet spænder jeg op i mine mavemuskler, samtidig med at jeg ved hvordan min posering skal være. På de her billeder er jeg glad og sund, og har et realistisk billede af kroppen. Jeg kan have en flad mave. Jeg kan have en naturlig mave. Hvis jeg slapper af, har jeg ikke en flad mave – og det er jeg så tilfreds med! Til tider sidder jeg og giver mine deller massage. Jeg holder af mig selv, og alt hvad dét indebære: deller, strækmærker, små runde bryster, hår og ar. ♡

 

Disse billeder har fire år imellem sig. I 2014 var jeg ked af det, stresset, havde lavt selvværd, vejede mig hver dag osv. Nu, i 2018, er jeg glad, lykkelig til tider (da lykke kommer i doser og ikke bliver hos en hele tiden), jeg har et sundt og godt forhold til mig selv, min krop og min hverdag. Jeg har ikke været på en vægt i måske 2 år, da jeg har det bedst med ikke at sammenligne mig selv med tal. Jeg er mig og det er dejligt. ♡ Som I kan se, var jeg tynd, og ikke spor tyk, som jeg selv havde antaget det. Nu er jeg slank og sund, og har mod og energi til at leve et liv med positiv tilgang til ALT. Vi er hvad vi tænker om os selv, så tænk kun positivt. ♡

Disse billeder har fire år imellem sig. I 2014 var jeg ked af det, stresset, havde lavt selvværd, vejede mig hver dag osv. Nu, i 2018, er jeg glad, lykkelig til tider (da lykke kommer i små doser og ikke bliver hos en hele tiden), jeg har et sundt og godt forhold til mig selv, min krop og min hverdag. Jeg har ikke været på en vægt i måske 2 år, da jeg har det bedst med ikke at sammenligne mig selv med tal. Jeg er mig og det er dejligt. ♡ Som I kan se, var jeg tynd, og ikke spor tyk, som jeg selv havde antaget det dengang. Nu er jeg slank og sund, og har mod og energi til at leve et liv med positiv tilgang til ALT. Vi er hvad vi tænker om os selv – så tænk positivt. ♡ OG, som teksten på mit spejl fortæller så fint – DU SKAL IKKE SPEJLE DIG I ANDRE.

– T <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG FØLER MIG SOM DEN ENESTE BLOGGERTØS DER IKKE HAR.....