EFTER DE DER SLEMME BYTURE...

JEG FØLER MIG SOM DEN ENESTE BLOGGERTØS DER IKKE HAR…..

Hey loves!

Lige før scrollede jeg meningsløst ned på min Instagram igen, igen, igen. Selvfølgelig får man nogle gode inputs og positive billede-beskrivelser hist og her, men alt i alt fik jeg ikke den store positive oplevelse ved at være på de sociale medier i dag. Det er jo mandag. Så internettet er pludselig spækket med negativitet. Det eneste negative der har ramt mig i dag var, at jeg fik hældt en hel masse karry ud over min grå hættetrøje. Det blev hurtigt børstet væk, og jeg kunne gå i gang med madlavningen igen! Man skal sgu ikke græde over spildt karry. Vi har det fandme godt!!!

Nu til dagens indlæg.
Der er et par(læs: mange) ting, som jeg næsten tror, at jeg er den eneste blogger, der endnu ikke har formået at gøre. Jeg har fået lov til at bruge et par billeder fra nogle søde piger på IG, da jeg jo ikke selv har nogle relevante billeder, af ting jeg ikke har gjort.. Det giver sig selv. xD
Her kommer de!

… Jeg har ingen håndtasker i mærkerne: Gucci, Chanel eller YSL, som skal stå ved siden af min kaffe, når jeg er på Café… Damn it.

thumbnail_img_0930

@emmabukhave

… Jeg har heller ikke fået skaffet mig en gennemsigtig taske endnu. Jeg har nok lidt for private ting med mig, til at flashe dem i en transperant taske. Altså min pointe er, at folk ikke behøver at have visheden om, hvorvidt jeg har mensis eller ej.
Jeg drømmer ikke ligefrem om tasker lavet af gennemsigtigt plastik, men der er nu et eller andet sejt over den spøjse fashion trend!

thumbnail_img_0932

@astridandersenb 

Mit liv er endnu ikke blevet beriget med en tur i det svenske spa: Ystad Saltsjöbad.

thumbnail_img_0927

@ystadsaltsjobad

Jeg har ikke spist på henholdsvis:

1. Atelier September (og fået avo-madder)

@aliciafranzen

@aliciafranzen

@a.christiansen

@a.christiansen

@josephine.offenbach

@josephine.offenbach

2. Apollo Bar

@astridandersenb

@astridandersenb

3. Sonny

@sofieulrich

@sofieulrich

Sidst men IKKE mindst:

4. Mad & Kaffe

thumbnail_img_0935

@madogkaffe

Ej heller har jeg spist en croissant i Paris eller drukket kaffe med en lille fin baret placeret på hoved… Det er på min bucket list!!!

@maudschellekens

@maudschellekens

… Har en stærk træng efter kaffe. Altid. Det er bare ikke mig.

@ambersceats

@ambersceats

Jeg har heller ikke været på Glyptoteket og fået taget Instagram-billeder… Det kommer nok engang i fremtiden.

img_9933

@stephaniejuncher

Dette er en ren skam… Og noget jeg har ønsket at gøre i to lange år; besøge Bispebjerg Kirkegård! Det her kommer til at lyde ensomt, hvilket det egentlig også er, men jeg har ikke haft nogen at tage derud med. :/
2019 er mit år, hvor jeg skal se de smukke træer!!!

@s0phieramaekers

@s0phieramaekers

Det var de ting jeg mangler at lave og burde få skaffet mig som blogger.

Tak fordi I læste med! Rigtig god mandag til jer alle.

KNUS

– T <3

2 kommentarer

 • Til gengæld kan du så sige, at du ikke er lige så basic som alle andre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hej Nikoline! Haha, ja. Det er jo fedt! Men så er jeg sikkert en smule basic på andre punkter. xD
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTER DE DER SLEMME BYTURE...