JALOUSIEN VAR VED AT ØDELÆGGE VORES PARFORHOLD + HVORDAN VI SAMMEN DRÆBTE MISUNDELSEN ♡

MINE NÆRVÆRENDE PROBLEMER & DILEMMAER LIGE P.T.

Hey loves!

For det første er jeg godt træt af, at der i de fleste fine sammenkomster, skal serveres fucking foie gras…. Mord og glamour. Lige dér. Jeg bliver så forarget over, at folk kan nyde smagen af dyremishandling, og samtidig håndtere den dårlige samvittighed. Altså hallo folkens. De stakkels ænder og gæs bliver inden deres slagtning tvangsfodret med en 25 cm lang slange eller et rør, der bliver presset ned igennem spiserøret på dem, og ned i fuglens mavesæk. Ej men, velbekomme.

For det andet er min morgenmad, bestående af havregryn, blevet kedelig. Det trætter mig lidt, specielt fordi vi har kvittet det meste sukker herhjemme.

For det tredje, har jeg et kronisk problem med folk der går langsomt, ustruktureret og samtidig kigger ned i deres mobilskærm uden at orientere sig (ved godt at det også er mig, der skal tage en dyb indånding her). Men åltså, har du tid til virkeligheden? Bare et øjeblik? Ihj, det er lige til at få lange kønslæber af.

Og! Her forleden dag købte jeg en sandwich til 89 kr. Den smagte virkelig godt!! Men altså, det jeg fik serveret var en klapsammen rugbrødsmad, som jeg sagtens selv kunne have bikset sammen for 40 kr.. xD

thumbnail_img_9972

Dernæst er det mig en gåde, at man som blogger/Instagrammer ofte får taget 10-500 billeder på en foto-dag, men at man som regel kun får gavn af sølle fem billeder. The struggle is real.

thumbnail_img_0919

Ja, som nævnt i starten af indlægget, spiser vi nu endnu sundere end vi plejede at gøre. Planen er nu at vi gerne må afgive fra de sunde kostvaner én gang om ugen. Men altså, sådan er det ikke rigtig gået til. Vi er gode til at være i balance, så regler osv. er sgu mange gange lidt for firkantede til et godt liv. Når pomfritterne kalder efter en tur i byen, begraves min selvbeherskelse fuldstændig af fritureolie. Sådan er dét bare.
Ps. Jeg har før haft ét helt år uden sukker, uden undtagelser. Så det er bestemt ikke fordi jeg har en rygrad som en regnorm! 😉

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JALOUSIEN VAR VED AT ØDELÆGGE VORES PARFORHOLD + HVORDAN VI SAMMEN DRÆBTE MISUNDELSEN ♡