STRESS PÅ STEROIDER: MIN STRESS HISTORIE, VEJEN TILBAGE TIL MIG SELV & TIL SUNDHEDEN ♡

NU MED BRILLER

Hey loves!

Så kom dagen hvor jeg fik mine briller, som jeg også lige fik spammet min Instagram med, haha.
Jeg har købt to par, og jeg er allerede rimelig glad for dem begge!

thumbnail_img_9703

thumbnail_img_9707

Derudover har jeg været til linsetjek. Månedslinserne fungerede, til at starte med, ret godt, men lige pt. irriterer de mine øjne efter syv timer. Mine øjne begynder at brokke sig noget så voldsomt. Mine blink blev unaturlige, fordi jeg ihærdigt prøver at fugte øjnene, og samtidig kradser linserne på en underlig måde (en bedre forklaring ligger jeg desværre ikke inde med, haha!). Så nu skal jeg afprøve dagslinser og 14-dages linser.

I mit tidligere indlæg, som I kan læse HER, fortalte og skrev jeg om dét at skulle begynde på linser, og mange af jer var meget behjælpsomme! I skrev fordele og ulemper ved måneds- og endags linser – men faktisk var der ingen som nævnte 14-dages linser. Hm… Giv lyd hvis I har prøvet 14-dages linser eller bruger dem fast. Det er altid godt at få råd og tips fra mere erfarne linsebrugere!

Når, jeg glæder mig i hvert fald til at have valget mellem briller og linser i hverdagen. Jeg ser mine briller lidt som en accessory, i stedet for at se på det som en nødvendighed.

– T <3

2 kommentarer

 • Rebecca

  Jeg har selv haft 14-dags linser i nogle år nu, og jeg har prøvet alle typer af linser i over 8 år nu. Det jeg 100 % har været gladest for er endagslinser. Det er rart at kunne tænke på, at man bare kan smide dem ud efter brug, i stedet for 14-dags linser, som skal tages ud og i, i så lang tid. Jeg oplevede også de sidste dage, at linserne blev dårligere og dårligere i kvalitet, og selvom man betaler mindre for 14-dags linser om måneden, så vejer det for mit vedkomne op med væsken som skal bruges. Så jeg anbefaler endaglinser med briller som supplement, som du også har nævnt i din story. God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hej Rebecca! Tusind, mange, mange tak for din kommentar! Super besked, det vil jeg tage til eftertanke og holde øje med når jeg skal til at prøve 14-dages og endags linser.
   God dag! Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRESS PÅ STEROIDER: MIN STRESS HISTORIE, VEJEN TILBAGE TIL MIG SELV & TIL SUNDHEDEN ♡