STRESS PÅ STEROIDER: MIN STRESS HISTORIE, VEJEN TILBAGE TIL MIG SELV & TIL SUNDHEDEN ♡

TING DU KAN GØRE FOR AT OVERRASKE & GLÆDE DIN KÆRESTE ♡

Hey loves!

Nu har min kæreste og jeg snart været sammen i 2,5 år. Derfor må jeg være nogenlunde kvalificeret til at dele lidt ud fra parforholdsland. Trænger din kæreste til forkælelse? En lille overraskelse? Eller vil I bare fejre den altfortærende kærlighed og forelskelse?… Måske vil I have en gnist til at blusse op igen? Uanset hvad, så læs med her og få råd til måder at glæde din kæreste på!

img_9655

BUDGETVENLIG LØSNING:

1.
Lav en middag derhjemme, og overraks din partner efter arbejde/skole, med vin og god mad (mad ER vejen til mandens hjerte, haha!)

2.
Picnic invitation. Lav et lille brev hvor du invitere din partner på en hyggelig gåtur samt en lækker picnic, du har lavet hjemmefra. Find en kurv frem, et tæppe, køb vin, kiks, vindruer og andet lækkert frugt. Den perfekte sommer-date! Tag eventuelt en højtaler med.

19206394_10211140056594803_869106378_n-1

3.
Stand-up show! Dette er en ting min kæreste og jeg ikke har prøvet endnu, men jeg ville egentlig gerne prøve at være tilskuer til et stand-up show. Nogle anbefalinger??

4.
Inviter din kærlighed i biografen til en god film, der kan kysses og ædes popcorn til!

img_9651

thumbnail_img_9659

thumbnail_img_9660

thumbnail_img_9662

5.
Blomster til hende (jeg gav engang min kæreste blomster, men det var sgu ikke et hit hos ham, haha! Det er nok bare noget vi kvinder sætter mere pris på… lol)

6.
En tur i Botanisk have eller på Glyptoteket.

FREM MED SPAREGRISEN: 

1.
Spa ophold på f.eks. Kurhotel Skodsborg, Ystad Saltsjöbad eller Falkenberg Strandbad. Sidste år gav jeg min kæreste og jeg en tur til Kurhotel Skodsborg. Det var en dag fyldt med romantik og gode oplevelser sammen! Vi fik blandt andet vinterbadet i det 0 grader varme(kolde?) vand. Så fedt at overskride fælles grænser sammen!

img_9654

2.
Forlænget weekend på hotel. Så hverdagens stress og jag byttes ud med romantikkens nærvær.

3.
En lille rejse til et sted i Europa. Det er nok de færreste der har råd og tid til en spontan kæreste-ferie, men det havde da været det fedeste!!!

4.
En bare-fordi-gave. Det kunne være noget man vidste stod på ens partners ønskeliste, som ville være en glædelig overraskelse.

5.
Billetter til en koncert med jeres fælles yndlings kunstner! Min kæreste og jeg ville vildt gerne have set Tyga og PartyNextDoor, men desværre kom vi aldrig af sted… 🙁

6.
Tivoli-tur! Intet bedre. Jeg har været i Tivoli med kæresten et par gange indtil videre, men vi skal helt klart af sted igen! Churros, varm kakao, vilde forlystelser og gode minder.

thumbnail_img_9663

DE SMÅ TING I HVERDAGEN, DER IKKE KOSTER:

1.
Tilbyd din kæreste en god omgang massage – dét er altid et + i bogen!

2.
Kys og kram – bare fordi.

3.
Filmaften i sengen (evt. med snacks!!) tips: nusning – det BEDSTE i verden.

4.
Når vasketøj og andre huslige pligter på mystisk vis er ordnet – noget der bare kan få lettet skuldrene efter en lang dag på jobbet.
Fiks det før din partner kommer hjem, måske gengældes tjenesten? 😉

5.
Det er vigtigt at man en gang imellem gør noget ekstra for hinanden i et forhold. Det behøver ikke at være noget særligt, bare en sød tanke der bliver udført.

20840300_10211689174522408_1587580694_n

6.
Til alle fyre derude: måske tror I at der skal det helt store til for at charmere eller glæde os kvinder, men faktisk er det de små ting der gør den største forskel, og dette er med til at værne om båndet imellem jer.

img_9653

7.
Gør noget spontant med eller for ham/hende du elsker.

8.
Sig de magiske ord: ”jeg elsker dig”, lidt oftere.

Jeg håber at I fik lidt inspiration, og at I har haft en skøn dag.

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRESS PÅ STEROIDER: MIN STRESS HISTORIE, VEJEN TILBAGE TIL MIG SELV & TIL SUNDHEDEN ♡