HAPPY SATURDAY // SUN IS OUT

B-DAY MOOD

Hey loves!
Tak til alle der var en del af min fødselsdag i går. Jeres beskeder varmede, og jeg havde den bedste dag sammen med mange af de mennesker, som jeg elsker utrolig højt. Min kæreste gjorde dagen fantastisk og forkælede mig fra morgenstunden til aftentimerne. Blomster, gaver og nybagte boller med smør. Kærligheden flød virkelig over, og jeg føler mig som den heldigste kvinde!

thumbnail_img_6832

img_8115

På den anden side var det lidt tomt at undvære min familie. Jeg er mors pige, og at ”mangle” både mor og far på ens fødselsdag er uvandt for mig. Men bare fordi de ikke havde mulighed for at være fysisk tilstede, betyder det ikke at de ikke var der. Jeg fik opkald, kærlighed, sang, overraskelser og gaver.
Jeg fik blomster, smykker, tøj og sko, som jeg bare måtte iklæde mig med det samme!

thumbnail_img_6867

thumbnail_img_6834

img_8124

img_8139

img_8134

img_8119

Senere skulle der laves hjemmelavet pizza til gæsterne!
Dejligt at have min mand til hjælps. <3

thumbnail_img_9395

img_8125

img_8126

Jeg er ovenud tilfreds med min 22 års fødselsdag! Taknemmelig er ikke ordet.

– T <3

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY SATURDAY // SUN IS OUT