EN KÆMPE FORANDRING I MIT LIV

HAPPY SATURDAY // SUN IS OUT

Hey loves!

Moder Jord viste igen i dag at hun har sine humørsvingninger. Heldigvis for os, bød de denne gang på solkys, varme og tidlig sommer, og ikke regn eller sne. Jeg nød formiddagen med min kærlighed, og tiden kunne ikke have været brugt bedre!

thumbnail_img_6647

Egentlig skulle jeg have hentet mine briller i dag, men der var sket en fejl og de var ikke blevet bestilt hjem… (Ihj!!!) Jeg blev lidt ærgerlig, da det har været et samtaleemne den seneste uge..

”Ved du hvad??? Jeg får mine briller her på lørdag!!”
– Dén sætning har jeg fyret af til en masse, idet jeg jo har glædet mig vildt meget til at prøve brillerne på og have flere muligheder end linser.

Mit humør dalede en smule, så min kæreste foreslog en gåtur på strøget og inviterede derefter på en spontan juice-date. Han er den bedste til at få mit humør op til skyerne igen, og den bedste at nyde en solfyldt dag med. Længe leve kærlighed!

Dejlig aften til jer alle!
Knus

– T <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN KÆMPE FORANDRING I MIT LIV