HEJ-HEJ TIL DE SOCIALE MEDIER + ET GLÆDELIGT GENSYN MED MIG SELV

EN KÆMPE FORANDRING I MIT LIV

Hey loves!

Der er sket noget stort. Stort for mit vedkommende vel og mærke.

Jeg kan se igen!
Det er en helt ny verden for mig. I flere år har jeg gået med hovedpine og haft ubehag i mine øjne, der forgæves har prøvet at fokusere på undertekster og andre ting længere væk. Det sidste halve år, har jeg været afklaret med at en synstest var en nødvendighed. I marts fik jeg endelig taget mig sammen. Det viser sig, at jeg ER nærsynet (hvilket IKKE kom som et overraskelsesmoment xD).

thumbnail_img_3006_facetune_23-01-2018-22-46-25

Jeg har -1,25 på begge øjne, hvilket ikke er slemt, men det har alligevel været en hindring for mig i hverdagen. Nu kan jeg se mennesker langt væk fra, ansigtsudtryk, skilte, følge med i stoppestederne i metroen og gennemføre min hverdag uden den mindste form for hovedpine. Det er fantastisk!!!! Jeg er glad.

Jeg er allerede rimelig god til at håndtere kontaktlinserne – at tage dem ind og ud. Det var skræmmende i starten, og hele isætningsproceduren lød lidt fjern… Mine reflekser drillede, men øvelse gør mester. Jeg er stadig bange for at kontaktlinserne forsvinder op under øjenlåget, falder ud eller noget helt tredje. Men lige pt. er jeg meget rolig omkring det. Det er i hvert fald enkelt og lige til. Lettere end jeg havde forestillet mig!

HJÆLP…

Jeg er lidt i tvivl om hvilken slags linse jeg skal knytte mig til/lave et abonnement på.. Lige nu har jeg månedslinser, hvilket fungere utrolig godt for mig. På den anden side bruger flest dagslinser, og er glade for det… Derfor ville det være mig en stor hjælp, hvis I der bruger/har brugt kontaktlinser, kan komme med lidt råd, tips og anbefalinger i kommentarfeltet! <3

BRILLER?

Jeg vil også meget gerne have et par briller, til tider hvor kontaktlinserne ikke skal tages i brug.
F.eks. en aften hvor jeg blot skal kunne læse nogle undertekster til en god film.
Har I en idé til en brille? Eller et par fif?

– T <3

18 kommentarer

 • Jeg har briller og fik det først, da jeg var 23 – nu er jeg 27 og overvejer kontaktlinser. Er faktisk rigtig glad for mine briller, men når man er stæreblind uden, er det svært i et job, hvor man har med mennesker at gøre, som er udadreagerende, som gerne flår dem af – eller når man skal vende og dreje folk i plejesituationer. For ikke at tale om i regn og slud på cykel :p Det er ren kaos, og må trække ind i mellem. Så nu er jeg lidt på, om jeg måske skal på linsejagt.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hey!
   Det kan jeg godt se! Man er nok altid lidt mere fleksibel med linser, men briller er også dejlig nemt i en stille hverdag – tror jeg. Jeg kan i hvert fald anbefale linser. Det fungerer sgu! xD
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Hej Thea
  Købte selv mine briller ved en optiker i Odense (optikerne ved Ole Sprogøs plads) de har mange gode specielle mærker. Mine er fra mærket Salive Row, og er bare så glad for dem, tjek det ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hej Nana!
   Det vil jeg gøre! Tusind, mange tak! God mandag. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Jeg har dagslinser hvilket jeg er super tilfreds med! Jeg har endnu ikke haft månedslinser og kommer heller ikke til at få det, fordi jeg ikke kan forestille mig at det er sundt for øjet at have noget siddende i så lang tid, især ikke når det er så nemt at få øjenbetændelse, som det er ved brug af linser. Det er muligvis mig der er underlig, men tanken om månedslinser skræmmer mig hahaha. Jeg har også briller hvilket jeg synes er dejligt, så jeg kan holde en pause med mine linser på dage hvor jeg ikke skal lave noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hej Sandie!
   Det er en god pointe!
   Mht. briller; det er præcis derfor at jeg også gerne vil have et par. Det er bare svært at finde nogle der passer til en selv – specielt fordi jeg aldrig har brugt briller før, så lige pt. føler jeg ikke at NOGEN som helst briller vil klæde mig…. ‘:D
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg har månedslinser, som fungerer super fint for mig! Jeg har abonnement hos Louis Nielsen, som er super gode og flexible. Derudover får man et gratis sæt briller med hvert år, hvis man har linseabonnement hos dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hej Isabella! Godt at høre, at du også er glad for månedslinser! Det er også hos Louis Nielsen at jeg er, og snart skal have et fast abonnement hos! Synes også at de virker super gode. Ej, er det rigtigt?! Får man virkelig en gratis brille??? Luksus! Og tak for dit svar. <3
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har månedslinser, hvilket er fordi at min bygningsfejl ligger på nogle specielle grader i øjet der gør, at jeg ikke kan få dagslinser.. MEN! Fordelen ved dem er, at de mere holdbare, altså bedre kvalitet og man kan sove med dem om natten, da det kun er få linser, der er godkendt til det. På den måde har det nogle fordele, plus prisen er billiggere. Men det er jo selvfølgelig smag og behag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hej Cecilie!
   Sover du med dem om natten? Jeg har endnu ikke turdet! Tror måske at jeg holder mig til måndeslinser, da de jo fungere helt fint for mig! 😀
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-Amalie

  Jeg er 18 år og bruger -4,75 og -5 og der har dagslinser kun virker for mig. Med min høje styrke har jeg også prøvet en masse forskellige slags linser og da jeg var meget ung med en højstyrke fik jeg glidendeovergang i mine kontaktlinser da det hjælper hvis man sidder med en computer hele tiden, i mine briller har jeg et slags teenagerglas mener jeg de kalder det og dette har også hjulpet på hovedpine ( folk i 30’erne bruger det også) Jeg har også ekspenteret med forskellige briller i 9 år nu og der anbefaler jeg helt klar at prøve nogle forskellige briller inden du bestemmer dig da det virkelig har hjulpet mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hej Anne-Amalie!
   Tak for din fine kommentar! Det er en stor hjælp for mig. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-Amalie

  Jeg har -4,75 og -5

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hej Anna-Amalie,
   Godt der findes hjælpemidler i dag! Det er jeg selv meget teknemmlig for.
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna-Amalie

   Kan se hele min kommentar ikke kom med haha.
   Men jeg bruger dagslinser og dem har jeg helt klart været gladest for! Jeg har fået glidendeovergang i mine kontaktlinser da det hjælper med hovedpine hvis man tit sidder med en computer.
   Med hensyn til briller anbefaler jeg helt klart at prøve en masse forskellige brillere og typer af dem! Jeg har selv noget der hedder teenagerglas mener jeg de kaldes og ved at selv folk i 30’erne bruger dem, dette skulle også hjælpe på hovedpine samt give noget bedre syn hvis man sidder med computer.
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hej igen Anna-Amalie!
   Nå for søren, hehe. Jeg sidder en del ved min computer, så det er meget brugbar information!! Mange tak! Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har dagslinser, og dem er jeg super glade for! I starten havde jeg også månedslinser, men synes at dagslinser er MEGET nemmere! (Især når du skal på ture osv.) Jeg har også et par briller fra Dior, som min optiker hjalp mig med at finde. De er vildt gode til deres arbejde, og ved hvad der passer netop til dig. Håber det hjalp:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Hej Julie!
   Tusind, mange tak for din kommentar! Det er meget behjælpeligt. Jeg må tænke en ekstra gang over, om jeg går til dagslinser eller beholder månedslinser. Næsten gang jeg skal til min optiker, må jeg spørger dem til råds angående briller. God aften! Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEJ-HEJ TIL DE SOCIALE MEDIER + ET GLÆDELIGT GENSYN MED MIG SELV