TANKER OM GRÆNSER, SUCCES & DE DER REKLAMER ☟

JEG GÅR HAPPY CATWALK FOR CPHFW

Hey loves!

I sidste uge blev jeg kontaktet og tilbudt en virkelig spændende mulighed. At gå Happy Catwalk for Copenhagen Fashion Week, i forbindelse med FN’s internationale Day of Happiness. Et offentligt fashion show, med fokus på personlig stil og glæde heraf. Jeg takkede selvfølgelig ja! Her er mine tanker m.m. før og efter showet.

make-it-happy

FØR HAPPY CATWALK:

…Vent lige en halv. Hvad. Ja. Øhm. Jeg er rimelig nervøs. Det er i morgen, at jeg skal gå catwalk for første gang, og så er det et offentligt fashion show. Gisp. Måske tog jeg munden for fuld? Svarede for hurtigt på mailen? Nikkede for hurtigt med hovedet? Nej… det gjorde jeg ikke. Det føles rigtigt at tage en chance og udfordre sig selv en smule(læs: meget).
Jeg har ikke pakket ned endnu. Noget af tøjet er hængt på bøjler, idet vi selv skal medbringe vores personlige stil på catwalken. Det handler nemlig om vores individuelle stil og styling. Tøj der får os til at smile. Nu må vi se hvordan det kommer til at gå. Det skal nok blive sjovt! 

frederikvaldemarkjeldgaard-0317

frederikvaldemarkjeldgaard-0219

frederikvaldemarkjeldgaard-0240

frederikvaldemarkjeldgaard-0254

EFTER/NU:

Jeg er lykkelig over, at jeg bare sprang ud i det. Jeg mødte en masse søde mennesker og fik overskredet en personlig grænse! Men shit, det var lidt uhyggeligt(og mega fedt!) at gå ud på en 20 meter lang catwalk. Specielt fordi, at der ingen generalprøve var. Det var bare at gøre sit bedste, og nyde det. Et par af mine veninder kom og så showet, samt min kusine og hendes kæreste. Det gjorde mig virkelig glad. Mine forældre, samt størstedelen af min familie, bor jo på Bornholm. Så dem måtte jeg undvære på dagen. Og min kæreste havde arbejde at se til. Jeg savnede og ønskede dem i blandt publikum, men de er jo i hjertet, hvilket også fik mit smil frem på dagen. ♥

frederikvaldemarkjeldgaard-0445

Lige en lille reminder til jer alle; I er fantastiske, præcis som I er! I er seje, uanset hvilken stil I har, og uanset om I går op i jeres klædeskab eller ej. ♥

Nedenfor kan I se en video af hele arrangementet.
Hvornår overskred I sidst en grænse? Skriv gerne en kommentar.

– T <3

 

Lige et sidste billede. Jeg kalder det ”snot-snifferen”. Det er ikke nemt, at være forkølet på en catwalk. Det gør det endnu sværere, når du ikke har mulighed for at pudse næse, idet din makeup ville ryge med i suset. xD

sniffersnot

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TANKER OM GRÆNSER, SUCCES & DE DER REKLAMER ☟