JOMFROLIGHED ER SMUKT, IKKE PINLIGT

SÅDAN FÅR DU TING TIL AT SKE

Hey loves!
Drømme har betaget og mystificeret os mennesker i mange, mange år. Vi drømmer under søvnens dyne, men dagdrømmerier er der også nok af. Hvordan får man så egentlig drømmene til virkelighed? Hvordan får man de ting til at ske, som lige nu kun foregår i drømmeland? Det kunne være en drømmerejse, et drømmestudie eller et drømmejob.
Det vil jeg give mine egne bud på i dette indlæg.

thumbnail_img_7942

HVERDAGSMOD

Når vi for alvor lever vores liv, lever vi det modigt. Når du vælger at gå efter dine mål og vover at drømme i stedet for at lade det blive ved tanke; det er dér, at drømmen bliver virkeliggjort. Mod kan sammenlignes med en muskel. Mod skal trænes, så vores frygt for fiasko ikke står i vejen for vores ønsker for fremtiden.

FÅ TING TIL AT SKE

Hvis- eller når vi har drømme, er det vigtigt at tage hånd om dem og få dem gjort til virkelighed. Hvad enten om det er en rejse eller et besøg, et studie, en hobby eller en drøm om en særlig fremtid for dig eller dem du elsker.
For at få ting til at ske, må man som selvstændig person tage ledelsen over sin drøm. Ledelse og beslutsomhed er altafgørende, hvis man vil gøre ambitioner til resultater. Hvis din drøm er vigtig nok, får den dig til at handle og dermed ting til at ske.
Det er vigtigt at være i nuet, men hvis drømme skal gå i opfyldelse, må man hæve blikket fra de daglige opgaver og kigge lidt ud i fremtiden. Dog skal man starte ud med bittesmå skridt.

FRA TANKE TIL HANDLING

Jeg har efterhånden rejst meget rundt i verden. Men hvorfor og hvordan? Jo, jeg har rejst så meget fordi, at jeg elsker at se, erfare, lære, opleve, udforske og blive klogere på de forskellige lande. Men jeg har kun fået så mange oplevelser i rygsækken ved at handle. Jeg har altid handlet meget på de ting, som jeg vil opnå her i livet. Får jeg noget for øje, skal jeg nok gøre det til virkelighed før eller senere. Og dét er det afgørende. Hvis du vil rejse, så gør det til virkelighed. Få et job, tjen penge, spar op, spar op, spar op, planlæg og udlev drømmen. Nogen gange er det mere kompliceret end som så, men jeg tror fuldt og fast på, at ens drømme får liv af den gejst og engagement, som man vælger at lægge i missionen. Når en tanke gør dig glad om hjertet og varm i kroppen; giv den liv med målrettet og bevidst indvirkning. Endvidere er det vigtigt, at du ikke KUN fokusere på endemålet fra starten af. Hvis du udelukkende sætter dit fokus på slutresultatet, har du sandsynligvis udviklet din drøm til et rent projekt der kan lykkes eller mislykkes (hvilket kan føre til et unødvendigt nederlag). Udviklingsprocessen kan gå meget langsomt, men hellere tage et skridt af gange. Lyt til dig selv. Hvis man ikke lytter til sig selv, kan man heller ikke handle. Et modigere liv opstår når man glæder sig over fremtiden og de valg man tager på vejen, fremfor hvad man risikere(!). Mod avler mere mod. Spring ud i livet! For mit vedkommende, er mine rejser, anerkendelser og udfordringer med til at opbygge den indre styrke og tro på, at jeg kan håndtere mit liv – også selvom der kommer små og store bump på vejen. Det giver mig styrke, at tage ansvar for mit liv og for, at jeg udlever mine drømme.
Hvis jeg kan, så kan I også!

Har I en drøm, som I gerne vil have til at ske? Eller har I haft en drøm, som er sket? Jeg vil elske at læse om jeres historier og drømme i kommentarfeltet!
Knus.

– T <3

 

2 kommentarer

 • Min drøm har altid været min blog – og det går kun en vej <3

  Er virkelig enig i mange af dine overvejelser smukke pige.

  KH. A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea Munch

   Søde Amalie,
   Også en skøn drøm, og du gør det pisse godt! Sejt du fik drømmen til at blive virkelig. <3 Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JOMFROLIGHED ER SMUKT, IKKE PINLIGT