CATCH THOSE DENIM DREAMS

POSTKORT FRA DEN HVIDE UBERØRTHED

Hey loves!
Lige nu sidder jeg og spiser en lækker og sprød croissant med tandsmør. Man skulle næsten tro, at jeg befandt mig i Paris med sådan en østrigsk bager-morgenmad. Men næ nej og niksen biksen. Jeg har i fem dage, igen slået rødder på min elskede fødeø. Det er så skønt at være tilbage i naturen og mærke stilheden rundt om en selv. Den bornholmske natur har altid talt til mig, og jeg har også brugt enormt meget tid i den. Is og sne har domineret øen i slut februar og start marts måned, og efter min mening klæder sneen vinterlandskabet. Is og sne er utrolig fint og skrøbeligt, men på samme tid har naturkræften en hårdhed, som kan ødelægge og fryse blodet til is; fascinerende rædsel og elegance på samme tid. Når jeg går tur i sneen, føler jeg mig placeret i en sært fremmed verden med magisk skønhed dalende fra oven. Istapper, iskrystaller, isolation og yndighed. Naturen fremstår som et virkeligt fiktionsværk, idet verden ser ud som et vinter-paradis lidt i stil med Narnia-fortællingerne. Min pointe er, at naturen på øen er enestående, specielt i denne periode.

I den korte tid jeg er her, skal jeg nyde mine kære, og ikke mindst det fyldte køleskab jeg har lige ved hånden. Luksus siger jeg bare! Når man flytter hjemmefra finder man hurtigt ud af, at det er særligt privilegeret at have valget mellem ens måltider. Hos mine forældre sidder jeg og filosoferer over, hvad jeg mon skal spise til eksempelvis morgen- og middagsmad. Derhjemme i København, ved jeg præcis hvilke muligheder der er for mig (rugbrød eller havregryn f.eks.), idet vores køleskab altid indeholder mere luft end mad (lol…). xD

Nu vil jeg nyde øens elegante fremtoning og lave en kop te.
God mandag! Knus…

– T <3

thumbnail_img_7725

thumbnail_img_7738

thumbnail_img_7524

thumbnail_img_7547

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CATCH THOSE DENIM DREAMS